Artikel top billede

Datacon fyrer tre sælgere efter fejlsatsning

Allerød-forhandleren Datacon har droppet sine planer om at opbygge en jysk infrastrukturforretning. Tre sælgere må nu se sig om efter nyt job.

Halvandet år efter, at Datacon gik til angreb på det jyske marked for infrastruktur, må den nordsjællandske forhandler nu blæse til retræte.

Siden begyndelsen af 2010 har Datacon haft tre sælgere placeret forskellige steder i Jylland, hvilket ikke har været en succes, selvom der ifølge Datacons salgsdirektør Brian Trolle har været tale om erfarne folk med stor kontaktflade til jyske kunder.

De tre sælgere er nu fyret.

"Vi har måttet erkende, at vi ikke har haft succes. Vi troede, at vi kunne investere aggressivt og bygge en jysk forretning op fra bunden, men det er ikke kun os. Vores konkurrenter har haft de samme problemer med at opbygge en jysk forretning," siger Brian Trolle. 

Skulle Datacon have gjort noget anderledes, skulle det nok have været at investere i en allerede etableret forretning, vurderer Trolle.

Datacon trækker nu følehornene til sig og koncentrerer sig om hardwareforretningen øst for Storebælt.

Den kuldsejlede jyske satsning får ifølge Brian Trolle ikke umiddelbart indflydelse på Datacons jyske ERP-forretning, hvor man tidligere i denne måned købte sig ind i det århusianske  ERP-hus Attentive.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere