Artikel top billede

Nyt om Nintendos næste konsol - Flop eller flot?

Et flop eller en ny verdenssucces?

Nintendos sidste store succes hed Wii. Og der er jo som bekendt ingen grund til at lave om på noget, der virker. Så det er ikke så overraskende, at japanerne har valgt at kalde efterfølgeren Wii U.

Det kundgjorde Nintendo allerede sidste år, men nu nærmer lanceringen af Wii U sig så meget, at firmaet er klar til at løfte lidt på sløret for spillekonsollens fortræffeligheder.

Op til spilmessen E3 havde Nintendo i aftes en videopræsentation om Wii U med direktør Satoru Iwata.

Iwata præsenterede den færdige controller. Se galleri her.
Konsollen kommer også til at understøtte Wiimotes, balanceboards og Nunchucks til den originale Wii, men det forventes, at det bevægelsesfølsomme system bliver mere nøjagtig end sin forgænger - for at kunne konkurrere med lignende produkter fra Sony og Microsoft - Move og Kinect.

Han kunne også fortælle, at Wii U skal samles omkring onlineuniverset Miiverse, som både kan snakke sammen med firmaets håndholdte 3DS og almindelige smartphones og pc'er.

En af elementerne i Miiverse er, at man kan skrive til sin omgangskreds eller dele indhold fra spillene, skriver BBC.

Har ikke fidus til Nintendo

Aktiemarkedet har ikke reageret positivt på Wii U, der har fået aktieprisen til at dale. Faldet skyldes blandt andet, at mange mener, at tiden at løbet fra Nintendos konsol-marked i en periode, hvor meget af spillemarkedet er flyttet over på smartphones.

Meget at Nintendos satsning i forhold til Wii U er bundet op på socialt indhold og social interagering. Historisk har Nintendo ikke tradition for åbenhed, og i en tid hvor meget indhold deles via Facebook, Twitter og andre netværk kan det blive en stor udfordring for firmaet at løfte sit eget sociale netværk.

Wii U forventes på gaden i slutningen af 2012.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere