Artikel top billede

Derfor bliver han ny direktør for EET Danmark

EET's koncernchef var ikke i tvivl, da han skulle finde en ny direktør til EET i Danmark. Valget faldt på en tidligere kending af EET, der slog til med det samme.

For knap en måned siden var Mikael Thulin fokuseret på ansvaret for at opbygge B&O's internationale salg gennem alternative kanaler. I dag er Mikael Thulin startet som administrerende direktør for EET Danmark.

Men Mikael Thulin er bestemt ikke ukendt for EET. For mindre end et år siden forlod ham nemlig EET for at gå til B&O. Det skete efter at Mikael Thulin havde opfyldt den treårige aftale han havde med EET i forbindelse med opkøbet af distributøren Novendo i 2009.

Nu er Mikael Thulin tilbage som direktør for EET i Danmark. Og det var ikke en svær beslutning, fortæller EET's koncernchef John Thomas.

"Da Tinna afleverede sin opsigelse, var det Mikael, der stod øverst på vores liste over mulige afløsere. Vi mener, at han har de kvaliteter som EET i Danmark har brug for," siger John Thomas og fortsætter:

"Og man kan sige, at det er en sjov vinkel, at Mikael Thulin, som vi fik ind i EET, fordi vi opkøbte hans firma Novendo, nu er endt med at blive direktør for virksomheden."

Selv fortæller Mikael Thulin, at han er meget tilfreds med at komme tilbage til EET efter eventyret hos B&O.

"Hvis det havde været en anden virksomhed end EET, havde jeg nok sagt nej. Men med EET har jeg en god mavefornemmelse. Det er ligesom at komme hjem," siger han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere