Artikel top billede

Lenovo: Vi ved, nogle er kede af, vi valgte Elgiganten

Computerproducenten vil forsøge at forklare små danske forhandlere, hvorfor de nu skal konkurrere med Elgiganten.

Lenovos nordiske salgschef på consumer Carsten Ibsen har med Lenovos nye store satsning på privatmarkedet fået en kanaludfordring, fordi Lenovo har valgt at gå massivt ud gennem Elgiganten. Og det ved han godt.

"Vi har en positiv dialog med detailkæderne og de forhandlere, vi arbejder sammen med: Det er ikke nødvendigvis noget, der bliver modtaget med stor begejstring blandt de mindre forhandlere. Men en øget eksponering på Lenovo-navnet kan jo også øge deres salg," siger Carsten Ibsen.

Også landechef Peter Juul Jørgensen er klar over, at Lenovos indtog i Elgiganten kan sætte Lenovos andre forhandlere under pres blandt andet på prisen. Især på den nye Ideapad-serie.

"Det er en kendt problemstilling med prisforskelle. Det er noget, vi er opmærksom på og vil håndtere. Det, de mindre forhandlere kan, er jo at yde noget ekstra i forhold de store detailkæder. Det er to forskellige måder at sælge på," siger han og fortsætter:

"Men det er markedsmekanismerne, der bestemmer. Hvis du er stor, så handler du på andre vilkår, end hvis du er mindre, men måske til gengæld mere letbenet. Vi vil gerne sælge både gennem store og små - og for at sige det ligeud, så vil vi også meget gerne ud gennem CBC også."

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere