Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Kendt iværksætter investerer millioner i 123Hjemmeside

Med millioninvestering gaber 123Hjemmeside over 19 nye markeder.

123hjemmeside har fundet en succesfuld niche med sine enkle og brugervenlige hjemmesider til private og mindre erhvervsdrivende.

Nu skal den danske succes have endnu mere kul i kedlerne med en investering på 13 millioner kroner.

Kapitalindsprøjtningen kommer fra Kaare Danielsen, stifter af jobportalen Jobindex.

123hjemmeside har allerede blikket mod udlandet med lanceringer i flere europæiske lande. Investeringen fra Kaare Danielsen er øremærket til etablering på yderligere 19 nye markeder de næste to år.

"Siden 2005 har vi satset benhårdt på internationalt salg, og det er lykkedes os at skabe en profitabel forretning med vækstrater på omkring 40 procent om året de seneste fem år, alene gennem organisk vækst. Nu har vi fået en investor, der tilfører os et stort beløb, så vi kan accelerere vores internationale vækst markant," udtaler direktør og stifter af 123Hjemmeside Morten Elk i en pressemeddelse.

123Hjemmeside havde sidste år en omsætning på cirka 27 millioner kroner og et overskud på 2,7 millioner kroner før skat. 43 procent af omsætningen kommer fra firmaets udlandssatsning.

"Vi har nogle fantastiske muligheder for at skalere vores ydelser og etablere os på endnu flere markeder meget hurtigt. Vores forretningsmodel har vist sin levedygtighed i ikke mindre end 14 lande uden for Danmark, og vi ved nøjagtigt, hvilke 'knapper vi skal skrue på, når vi går ind på et nyt marked," udtaler Morten Elk, der selv er investor i den danske fildelings-tjeneste Ge.tt.

LÆS OGSÅ:

123Hjemmeside tjener penge på udenlandseventyr

Sådan indtager 123Hjemmeside Europa
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen for angreb via din Salesforce Cloud
Cyberkriminelle går målrettet efter Salesforce Cloud, men kun de færreste virksomheder er opmærksomme på, at de selv har et stort ansvar for at beskytte sig – eller ved, hvordan de gør.