Artikel top billede

Træt af Googles Drive-app? Prøv det her gratis alternativ

App-tip: Archy til Mac er et gratis alternativ til Googles egen app til Google Drive.

Som udgangspunkt kan du bruge Google Drive på to måder: Via din browser eller via Googles officielle Drive-klient.

Men er du ikke helt tilfreds med de to muligheder, findes der også en tredje mulighed: 

Du kan downloade en klient fra en tredjepart. Her ser Archy, der er en gratis Google Drive-app til Mac, ud til at være det pt. bedste alternativ til Googles egen Drive-app

Archys brugerflade minder om den, du muligvis kender fra andre populære Mac-apps som eksempelvis mailprogrammet Sparrow og den officielle Twitter-klient til Mac.

Tilføj filer med drag'n'drop

Archy giver dig et let og overskueligt overblik over dine filer og mapper i Google Drive, og du kan hurtigt tilføje filer, som du kan trække fra mapper på din harddisk og over i din Google Drive-mappe.

I Archy finder du også en oversigt over dine kontaktpersoner, og ønsker du at dele en fil med en specifik kontaktperson, trækker du blot en fil over på den persons navn. 

Når du selv - eller en anden bruger - tilføjer eller redigerer i en fil, får du desuden med det samme besked om det, hvis du bruger Mountain Lion med Notification Center.

Men som det også er tilfældet med Googles egen Drive-app, kan du ikke åbne eller redigere i filer direkte i selve app'en.

Archy findes stadigvæk kun i en beta-udgave, men det kan downloades fra Archys hjemmeside. 

Alternativer? 

I stedet åbner filerne som udgangspunkt Google Docs i et browservindue, men du kan også ændre i indstillingerne, så den eksempelvis åbner dine dokumenter i Word eller et helt andet program.

Der findes også andre apps. Eksempelvis app'en Insync, der både kan håndtere Google Drive og Dropbox på sammme tid.

Insync virker med Mac, Windows og Linux, men da vi forsøgte at installere Insync på en Mac med Mountain Lion, fik vi en advarsel, der fortalte, at programmet ikke kan installeres, fordi det kommer fra en ukendt udvikler.

For at installere det alligevel kræver det, at vi ændrer sikkerhedsindstillingerne i Gatekeeper, hvilket vi dog ikke vil anbefale, at du gør, med mindre du har fuld tillid til programmet og dets udviklere. 

Læs også:

Her er otte apps, som alle Mac-ejere bør hente 

Denne nye adressebog er både gratis og genial
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.