Artikel top billede

Få testet din it-viden i den helt store Apple-fanboy quiz

Hvor meget ved du om Apple? Vi har skruet en quiz sammen med nemme, onde og grusomme spørgsmål fra året, der gik. Test dig selv - og dine venner.

Apple har igen i år været dominerende på den helt store it-scene, men hvor meget ved du egentlig om firmaet, dets produkter og medarbejdere? 

Er du en ægte fanboy, der ved alt?

Så kan du måske score topkarakter i Comons store Apple-quiz med 15 spørgsmål, der er relateret til begivenheder i 2012.

Klik her for at prøve din it-viden af.
(Quizzen virker desværre ikke på mobile enheder i øjeblikket)

Når du har færdiggjort quizzen, kan du udfordre dine venner for at se, om de er bedre end dig.

Og lad nu være med at snyde undervejs ved at smugkigge efter hjælp på nettet, inden du svarer. Du snyder kun dig selv - og måske dine venner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere