Artikel top billede

Nu kan danske Netflix-brugere hente film i Super HD

Netflix er nu klar til at streame film i "Super HD" kvalitet - også i Danmark.

For alle dem som ikke er helt tilfreds med billedkvaliteten hos streaming-tjenesten Netflix, er der nu en god nyhed. Netflix er nu klar til at streame film i "Super HD", som skulle give en bedre billedkvalitet end almindelig HD.

"Netflix Super HD giver et utrolig skarpt og jævnt 1080p-billede," lyder budskabet fra streaming-firmaet.

Super HD kræver en internetforbindelse med en downloadhastighed på mindst 5 Mb/sek, mens 7 Mb/s leverer den bedst mulige billedkvalitet. Det er heller ikke alle enheder, der understøtter Super HD, men det gælder dog for de fleste. En liste findes her.

Men den største begrænsning er, at det kun fungerer med internet-udbydere, der er med i Open Connect-netværket. Det er et gratis partnerskab med Netflix, hvor udbyderne kan vælge at installere Netflix-hardwareenheder direkte i deres datacentre eller at peere med Open Connect-netværket på fælles knudepunkter.

I Danmark er det blandt andet TDC, der er med i Open Connect-netværket, og en del af de danske Netflix-brugere har således også adgang til Super HD-kvalitet.

Netflix-chef Reed Hastings siger i en udtalelse, at målet er, at Open Connect skal omfatte alle tjenestens brugere inden længe.

Det er ikke alle film og tv-serier, der er tilgængelig i Super HD, ligesom det heller ikke er alle, der kan hentes i HD-kvalitet. Netflix afspiller automatisk film og tv-serier i Super HD på understøttede enheder, hvis forbindelsen er hurtig nok. De pågældende titler kan kendes på Super HD-logoet.

Netflix har også tilføjet flere 3D-film til sit katalog, herunder "Immortals" og "The Art of Flight", men de er kun tilgængelige i USA.

denne side kan du teste, om din internet-udbyder er med i Open Connect-netværket.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.