Artikel top billede

Channel business manager i Xerox Danmark Lasse Heinricy er 40 år og bor i Hørsholm. Han er gift med Lina, og de har børnene Oliver, Filippa og Cecilie.

Xerox-chef: Krisen presser pris, service og kvalitet

Moralen i it-branchen er blevet bedre, i takt med at der er blevet længere mellem de "hurtige typer", mener business manager Lasse Heinricy fra Xerox Danmark.

Hvad holder du mest af ved it-branchen?

Jeg kan rigtig godt lide dynamikken. Det går hurtigt i den her branche, og det skaber muligheder. Desuden tiltales jeg af den type mennesker, der er i it-branchen.

Og hvad bryder du dig mindst om?

Hvis jeg var blevet spurgt for nogle år tilbage, ville jeg have svaret, at folks moral i it-branchen var det, jeg brød mig mindst om. Men der er ikke rigtig længere så mange af de ̏"hurtige" typer i branchen, så jeg har faktisk ikke noget at klage over.

Hvad er du mest stolt af i din karriere?

Jeg har gennem 3-4 år været med til at opbygge Xerox' iGen3- og nu iGen4-programmet og få det implementeret i Danmark. Og Xerox Danmark er nu verdens førende land på det område, så det er vel en succes, man gerne må være stolt af.

Og hvad vil du helst glemme?

Jeg fortryder faktisk ingenting, men har lært af mine fejl - så dem ville jeg heller ikke være foruden.

Hvilken person i it-branchen har betydet mest for dig?

Xerox tidligere administrerende direktør og min chef, Valentin Govaetts beundrer jeg meget. Han var meget inspirerende og har gennem hele min karriere været det menneske, som har motiveret mig mest.

Hvad ville du lave i dag, hvis du helt frit kunne vælge dit drømmejob?

Jeg ville gerne være professionel golfspiller, hvis jeg kunne vælge helt frit.

Hvad er lige nu den største trussel mod it-branchen?

På grund af den finansielle krise er der meget fokus på prisen, og det går ud over innovationen. For slet ikke at nævne ting som service og kvalitet, der naturligvis også kommer under pres.

Hvad ville du gøre, hvis du var Danmarks it-minister?

Jeg ville sikre, at den offentlige digitalisering kom til at fungere gnidningsløst, så man fra udlandet vil se på Danmark som en førende nation inden for it.

Hvordan takler du arbejdspres?

Jeg har ikke oplevet at blive stresset. Jeg er god til at prioritere, og dernæst er jeg også god til at uddelegere opgaver og lægge dem fra mig.

Hvordan kobler du af?

Jeg spiller golf, løber og er sammen med familien

Hvad laver du om ti år?

Det ved jeg heldigvis ikke noget om.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere