Artikel top billede

Lyt til gratis musik i et halvt år hos Spotify-rival

Musiktjenesten Rdio tilbyder nu seks måneder gratis streaming uden reklamer i Danmark.

Tilbage i 2010 startede musiktjenesten Rdio i Nordamerika. Det er det skandinaviske makkerpar Janus Friis og Niklas Zennström - kendt fra Kazaa og Skype - der står bag projektet.
 
De to Kazaa-stiftere - som engang var musikindustriens største fjender - har skiftet side og satser nu på lovlig streaming af musik i direkte konkurrence med de fildelings-tjenester, hvor det stadig er muligt at hente gratis piratkopieret musik.
 
Rdio er en abonnements-tjeneste for musik, hvor man får ubegrænset adgang til et stort musik-katalog med 18 millioner sange.
 
Nu tilbyder Rdio, at brugere i 15 lande - herunder Danmark - kan streame musik gratis i seks måneder uden reklamer eller andre afbrydelser. Der er dog en begrænsning i antallet af streamede sange hver måned. Indtil nu har det kun været brugere i USA, der har haft dette tilbud.

Det nye tilbud om gratis streaming skal tiltrække flere internationale brugere til tjenesten, som ikke er så kendt i Danmark. Efter de seks måneder koster det 49 kr. om måneden for ubegrænset internet-streaming og 99 kr. for fri mobil-streaming.

Dermed er Rdio også en direkte konkurrent til tjenester som Spotify og Wimp.

Rdio har integreret sin tjeneste med Facebook, og der er apps til iOS, Android, Windows Phone 7 og BlackBerry.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere