Artikel top billede

Nyt spil skal få studerende til at blive iværksættere

Kan man lokke danske studerende til at blive selvstændige?

Danske studerende er for tilbageholdende med at søge mod en fremtid som selvstændig. Det skal et spil forsøge at ændre på.

Det er i et samarbejde mellem Københavns Universitet, DTU og CBS, at et onlinespil er udsprunget som midlet til at skabe flere risikovillige, nyudklækkede iværksættere.

"Spillet, Startup Spirits, har til formål at skabe interesse for initiativer inden for iværksætteri på universiteterne. Det forsøger spillet at opnå ved direkte og indirekte at fremhæve iværksætter-levevejen som en mulig levevej for alle studerende - uanset uddannelse," forklarer udviklerne hos CIEL.

Spillet starter først om 11 dage. Det er gratis at prøve. Det kommer til at ligge her, StartupSpirits.dk.

Gamification 
Microsoft har tidligere brugt en lignende form for gamification til at motivere sine ansatte.

Spillet går i grove træk ud på at starte sin egen virksomhed. I den proces møder man de udfordringer og situationer, som man normalt ville måde som iværksætter: Hvor mange har jeg råd til at ansætte? Hvad skal mit produkt koste og så videre.

Spillet sætter ikke nye standarder for spildesign, men er ganske "nuttet" udført, skriver CBS Observer
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

ETL Developer/Architect

Integra2r ApS

MES/MOM konsulent

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Projektleder til spændende it-udbudsopgaver i Forsvaret
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere