Artikel top billede

Nyt spil skal få studerende til at blive iværksættere

Kan man lokke danske studerende til at blive selvstændige?

Danske studerende er for tilbageholdende med at søge mod en fremtid som selvstændig. Det skal et spil forsøge at ændre på.

Det er i et samarbejde mellem Københavns Universitet, DTU og CBS, at et onlinespil er udsprunget som midlet til at skabe flere risikovillige, nyudklækkede iværksættere.

"Spillet, Startup Spirits, har til formål at skabe interesse for initiativer inden for iværksætteri på universiteterne. Det forsøger spillet at opnå ved direkte og indirekte at fremhæve iværksætter-levevejen som en mulig levevej for alle studerende - uanset uddannelse," forklarer udviklerne hos CIEL.

Spillet starter først om 11 dage. Det er gratis at prøve. Det kommer til at ligge her, StartupSpirits.dk.

Gamification 
Microsoft har tidligere brugt en lignende form for gamification til at motivere sine ansatte.

Spillet går i grove træk ud på at starte sin egen virksomhed. I den proces møder man de udfordringer og situationer, som man normalt ville måde som iværksætter: Hvor mange har jeg råd til at ansætte? Hvad skal mit produkt koste og så videre.

Spillet sætter ikke nye standarder for spildesign, men er ganske "nuttet" udført, skriver CBS Observer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere


Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere