Artikel top billede

Sidste chance for at vinde lækkerier til din pc

Hvornår har du sidst forkælet dig selv og din pc? Med en gamer-pakke fra Razer får din computer helt nye legekammerater. Deltag i konkurrencen her.

Kan du huske, hvornår du sidst udskiftede mus, tastatur og headset?

Nu har du i hvert fald muligheden for at få opgraderet din computers legekammerater, hvis blevet lidt for slidte og sløve.

I samarbejde med Razer stiller vi nemlig en samlet pakke med pc-udstyr på højkant, der indeholder et BlackShark-headset, BlackWidow-tastatur og musen Razer Taipan. Derudover medfølger en musemåtten Razer Scarab.

Konkurrencen slutter onsdag, så det er ved at være sidste chance, hvis du vil være med.

Du kan læse mere her
.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere