Artikel top billede

Sådan forvandler du din iPad til et overvågningskamera

Du kan stadig have glæde af din iPad, selv om den er alene hjemme. Med en app forvandles den til et overvågningskamera, der sender billeder til din iPhone. Android-app er også på vej.

Det kan hurtigt blive dyrt og kompliceret, når der skal sættes overvågningskameraer op i hjemmet eller på jobbet. 

En gratis og nem løsning er at bruge en iPad eller en ældre iPhone, som alligevel er alene hjemme.

Med app'en Presence fra People Power forvandles din tablet eller mobil nemlig til et overvågningskamera, der kan sende levende billeder til eksempelvis din telefon eller en anden iOS-enhed.

Det kræver blot, at de begge er logget ind på samme Presence-konto, og enheden i hjemmet er forbundet til en trådløs internetforbindelse.

App'en er i stand til at registrere bevægelse og alarmere ejermanden, hvis nogen træder ind i kameraets synvinkel.

Ud over video kan Presence også håndtere lyd, og det fungerer begge veje. Det betyder, at du også kan tale via mobilen, mens lyden så bliver transmitteret på iPad'en i hjemmet.

App'en er ikke nogen erstatning for en fuldblods sikkerhedsløsning, men den er oplagt som simpel overvågning af sovende babyer eller husdyr, som er alene hjemme.

Du kan downloade Presence gratis her
.

I øjeblikket virker app'en kun på iOS-enheder, men senere på året skulle der også komme en version til Android.

I denne video gennemgås nogle af funktionerne i Presence fra People Power:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere