Artikel top billede

Sådan forvandler du din iPad til et overvågningskamera

Du kan stadig have glæde af din iPad, selv om den er alene hjemme. Med en app forvandles den til et overvågningskamera, der sender billeder til din iPhone. Android-app er også på vej.

Det kan hurtigt blive dyrt og kompliceret, når der skal sættes overvågningskameraer op i hjemmet eller på jobbet. 

En gratis og nem løsning er at bruge en iPad eller en ældre iPhone, som alligevel er alene hjemme.

Med app'en Presence fra People Power forvandles din tablet eller mobil nemlig til et overvågningskamera, der kan sende levende billeder til eksempelvis din telefon eller en anden iOS-enhed.

Det kræver blot, at de begge er logget ind på samme Presence-konto, og enheden i hjemmet er forbundet til en trådløs internetforbindelse.

App'en er i stand til at registrere bevægelse og alarmere ejermanden, hvis nogen træder ind i kameraets synvinkel.

Ud over video kan Presence også håndtere lyd, og det fungerer begge veje. Det betyder, at du også kan tale via mobilen, mens lyden så bliver transmitteret på iPad'en i hjemmet.

App'en er ikke nogen erstatning for en fuldblods sikkerhedsløsning, men den er oplagt som simpel overvågning af sovende babyer eller husdyr, som er alene hjemme.

Du kan downloade Presence gratis her
.

I øjeblikket virker app'en kun på iOS-enheder, men senere på året skulle der også komme en version til Android.

I denne video gennemgås nogle af funktionerne i Presence fra People Power:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”