Artikel top billede

Foto: Mikkel William Nielsen

Facebook plager Apple: "Please, lad os lave Home til iPhone"

IPhone og Windows Phone-brugerne bliver ikke snydt, hvis det står til Facebook.

Facebook diskuterer i øjeblikket mulighederne for at lave en udgave af Facebook Home til iPhone. 

Det skriver det amerikanske nyhedsbureau Bloomberg.

Facebook Home blev frigivet til Android i fredags. Det er en slags udvidet Facebook-app, der bliver lagt oven på Androids brugerflade, så telefonen får en ny startskærm og får tilføjet en række ekstra funktioner.

Men det vil næppe være muligt at konstruere en lignende app til Apples styresystem, der langtfra er lige så åbent som Android.

Derfor vil introduktionen af en lignende funktion til iOS sandsynligvis ske i et tæt partnerskab med Apple, og i et nyt interview med Bloomberg afslører Facebooks produktchef Adam Mosseri, at Facebook i øjeblikket fører samtaler med både Apple og Microsoft. 

"Vi har vist dem, hvad vi har bygget, og vi har en aktiv dialog med dem," siger han.

Behøver ikke ligne Home

Adam Mosseri afslører, at en lignende app til Apples styresystem meget vel kan komme til at se betydeligt anderledes ud og ikke nødvendigvis får det samme navn.

"Det kan også være, at vi blot overfører nogle af design-værdierne til iOS-app'en. Det kan meget vel være, at det er, hvad det ender med. Men vi kan også lave en særlig "låseskærm," siger han, og slår samtidig fast, at det i sidste ende afhænger af, hvad Apple foretrækker.

Allerede da Facebook tidligere på måneden løftede sløret for Facebook Home, understregede Facebook-stifteren Mark Zuckerberg, at Facebook har et glimrende samarbejde med Apple og i fremtiden ikke udelukkende vil satse på Android. 

"Vi er allerede integreret i deres (Apples, red) styresystemer, og vi fører en dialog med henblik på at lave flere ting sammen med dem," sagde Mark Zuckerberg ved præsentationen.

Home virker indtil videre kun med et begrænset antal Android-telefoner fra HTC og Samsung og kan downloades fra Google Play.

Du kan læse om vores oplevelser med Facebook Home i disse artikler:

Galleri: Sådan erobrer Facebook Home din mobil 

Video: Facebook overtager din mobil - sådan ser det ud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Helt nye spilleregler: Sådan får du succes på cloudrejsen
Skiftet til cloud udfordrer din forretning og stiller helt nye krav til, hvordan du håndterer projektet – teknisk og strategisk. Få overblik, råd og konkret viden her.