Fem værktøjer: Hold produktiviteten oppe på hjemmepinden

De her fem apps kan give dig et produktivitetsspark i bagdelen.

Har du problemer med at holde dampen oppe, når du sidder ved hjemmearbejdspladsen?

Så kan disse apps måske hjælpe med at holde dig til ilden:

1. Coffee Break
Føler du, at en alt for stor del af din dag udvikler sig til kaffepause, når du sidder derhjemme? Eller oplever du omvendt, at du glemmer at holde pauser, når du ikke har din kolleger ved din side?

Så kan du hente Mac-app'en Coffee Break fra Apples Mac App Store.

Med Coffee Break kan du planlægge op til fem kaffepauser i løbet af en dag. Du vil modtage en reminder umiddelbart før kaffepausen, og når det er tid til pausen, vil din skærm langsomt blive mørkere. Først når pausen er overstået, vil skærmen igen lyse for fuld styrke.

App'en koster 19 kroner og kan købes i Mac App Store.

Er du Windows-bruger, kan du prøve den lignende app Breaker.

2. Clear
En god huskeliste-app kan være afgørende, hvis du vil opnå et godt flow i dine arbejdsopgaver.

En sådan app kan være Clear, der findes både til Mac og iPhone.

Clear er kendetegnet ved, at den har en meget simpel brugerflade, hvor du skriver dine arbejdsopgaver ind på en prioriteret liste. Den vigtigste er placeret øverst og markeret med en kraftig farve, mens opgaverne herunder markeres med en farve, der bliver lysere og lysere, jo længere nede på listen de står.  

IPhone- og Mac-udgaven af Clear ligner næsten hinanden til forveksling. Dog med den forskel, at du på iPhonen afkrydser de fuldførte arbejdsopgaver ved at swipe på skærmen, mens du på Mac'en skal swipe med to fingre på din touchpad.

App'en koster 13 kroner til iPhone og 45 kroner til Mac. Især prisen for Mac-app'en er dog efter vores mening lige lovlig høj med tanke på, hvor simpel en app det er.

Clear findes ikke til Windows og Android, men her kan vi i stedet anbefale den glimrende og gratis todo-liste-app Wunderlist, som vi også tidligere har omtalt her i spalterne.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere


Digitalt seminar: Styrk økonomistyringen i en krisetid med AI og robotter

Det stiller store krav til virksomhedens økonomistyring. Blandt andet fordi det er blevet sværere end nogensinde at tage bestik af virksomhedens økonomi, konkurrence- og driftssituation på selv den korte bane. Få inspiration til at komme i gang med at styrke økonomistyringen med AI og ML på grundlag af konkrete input og erfaringer.

24. september 2020 | Læs mere


Computerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.