Artikel top billede

Gmail får ansigtsløftning: Bedre overblik over indbakken

Google forsøger at rydde op i Gmail med en designændring. Nu skal det være nemmere at få overblik over kaoset i indbakken.

Kender du det? Indbakken er igen fuldkommen fyldt, og der ligger massevis af ulæste mail. 

Og det fortsætter med at vælte ind med nyhedsbreve, opdateringer fra sociale medier, kvitteringer, billetter og naturligvis mail fra venner, familie og forretningsforbindelser.

Derfor kan indbakken hurtigt komme til at ligne noget, der er væltet ud af Tredje Verdenskrig, hvis du ikke har militær disciplin til at holde orden på de mange mail.

Nu forsøger Gmail - igen - at gøre det nemmere at få et overblik over den evigt voksende pukkel af mail.

Det sker med en markant designændring i mailprogrammet, hvor der tilføjes faneblade i toppen.

Fanebladene dækker i den engelske udgave af Gmail emner som Promotions, Updates og Social.

Promotions dækker over tilbud samt nyhedsbreve, mens Updates handler om kvitteringer og billetter.

Social handler ikke overraskende om opdateringer fra sociale netværk.

Det er meningen, at Gmail automatisk sorterer posten for dig og placerer mail under de respektive faneblade.  

Hvis du ikke bryder sig om det nye tiltag, er det muligt at slå fanebladene helt fra og få en normal visning af indbakken.   

Der er også ændringer til mobilversionen af Gmail, men det gælder kun telefoner med minimum Android 4.0 eller iOS.

Her spiller fanebladene også en dominerende rolle i overblikket.

Den nye udgave af Gmail bliver gradvist rullet ud de kommende uger, skriver Google på sin Gmail-blog.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Google har forsøgt sig med ændringer af Gmail med det formål at gøre det nemmere at holde overblikket.

For tre år siden introducerede søgegiganten Priority Inbox, der skulle hjælpe med at lægge vigtigste mail højest i indbakken.

I denne video kan du se de spritnye ændringer i Gmail:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.