Artikel top billede

Den her mus ligner ikke nogen mus!

Asus har taget tænkehatten på og designet en mus, som ikke ligner noget, der normalt bor på dit skrivebord. Se her hvad den har at byde på.

Mus er sjældent særligt sexede. 

Selv om de kan fås i gamer-versioner med blinkende farver og nærmest aerodynamisk design, holder de fleste af os fast i en standardmodel med et par knapper og et scrollhjul.

Men nu skal vi til at vænne os til et nyt dyr på skrivebordet - i hvert fald hvis det står til Asus.

Elektronikproducenten har på it-messen Computex i Taipei netop fremvist sin nyeste mus, og den er ganske enkelt noget for sig selv.

VivoMouse hedder skabningen, der kombinerer mus, touchpad og trådløs fjernbetjening i en samlet pakke.

Den kan naturligvis fungere som en almindelig mus, men på ‘hovedet' har den fået en stor, rund touchpad, der fungerer med touchkontrol.

Den kan registrere flere berøringer samtidig og virker med de multitouch gestures, som Windows 8 understøtter.

Ifølge Asus er det meningen, at den kan hjælpe personer, som har fået Windows 8-maskiner, men ikke har nogen touchskærme.

VivoMouse kan også bruges som trådløs fjernbetjeningen af pc'en, hvis du eksempelvis har koblet computeren til fladskærmen og er hoppet over i sofaen.

Det er endnu ikke klart, hvad Asus VivoMouse kommer til at koste, eller hvornår vi får 'dyret' at se herhjemme.
IT-JOB

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni

Vicedirektør til sundhedsdigitalisering i største skala

Bonnier Publications A/S

Teknisk projektleder

Too Good To Go ApS

Salesforce Administrator

Smartpage A/S

Fullstack-udvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.