Artikel top billede

Den her mus ligner ikke nogen mus!

Asus har taget tænkehatten på og designet en mus, som ikke ligner noget, der normalt bor på dit skrivebord. Se her hvad den har at byde på.

Mus er sjældent særligt sexede. 

Selv om de kan fås i gamer-versioner med blinkende farver og nærmest aerodynamisk design, holder de fleste af os fast i en standardmodel med et par knapper og et scrollhjul.

Men nu skal vi til at vænne os til et nyt dyr på skrivebordet - i hvert fald hvis det står til Asus.

Elektronikproducenten har på it-messen Computex i Taipei netop fremvist sin nyeste mus, og den er ganske enkelt noget for sig selv.

VivoMouse hedder skabningen, der kombinerer mus, touchpad og trådløs fjernbetjening i en samlet pakke.

Den kan naturligvis fungere som en almindelig mus, men på ‘hovedet' har den fået en stor, rund touchpad, der fungerer med touchkontrol.

Den kan registrere flere berøringer samtidig og virker med de multitouch gestures, som Windows 8 understøtter.

Ifølge Asus er det meningen, at den kan hjælpe personer, som har fået Windows 8-maskiner, men ikke har nogen touchskærme.

VivoMouse kan også bruges som trådløs fjernbetjeningen af pc'en, hvis du eksempelvis har koblet computeren til fladskærmen og er hoppet over i sofaen.

Det er endnu ikke klart, hvad Asus VivoMouse kommer til at koste, eller hvornår vi får 'dyret' at se herhjemme.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere