Artikel top billede

Facebook præsenterer "en stor idé" i denne uge

Facebook er på vej med et nyt produkt på torsdag.

Facebook har inviteret den amerikanske tech-presse til en produktpræsentation, der finder sted på torsdag, den 20. juni, skriver amerikanske ABC News.

I invitationen, der er udsendt til pressen, skriver Facebook: "Et lille team har arbejdet på en stor idé. Mød os til en kop kaffe og lær om vores nye produkt."

Det er endnu uklart, hvad Facebook har tænkt sig at præsentere, men den amerikanske teknologiblog Techcrunch mener at vide, at virksomheden har i sinde at fremvise en nyudviklet nyhedslæser-tjeneste.

Afløser for Google Reader? 
Lanceringen vil i så fald komme, blot 10 dage før Google lukker ned for sin nyhedslæser Google Reader, der gennem de seneste år har udviklet sig til at være den altdominerende RSS-læser på et marked, der dog langsomt taber terræn til nye og mere sociale former for nyhedsdeling.  

I dag vælger flere og flere at bruge sociale medier som Facebook og måske især Twitter som alternativ til RSS-læseren.

Og netop Twitter bliver netop i denne tid gået i bedene af Facebook.

Det er blot få dage siden, at det kom frem, at Facebook vil begynde at anvende de såkaldte hashtags, der er en form for emneord, der ellers tidligere nærmest har været synonym med Twitter.

Techcrunch spekulerer i, at Facebook muligivis har i sinde at kombinere en traditionel RSS-læser med sociale funktioner, der gør det muligt at følge med i, hvilke artikler der er særligt populære blandt dine venner og andre Facebook-brugere.

Det er dog også muligt, at Facebook blot vil lave en form for indeksering af de artikler, der i øjeblikket bliver delt mest på netværk, men Techcrunch påpeger, at der i løbet af de seneste dage er begyndt at dukke henvisninger til "rssfeeds" op i koden til Facebooks Graph Search.

Invitation via snailmail

Normalt bliver invitationer til denne slags produktlanceringer udsendt via e-mail, men denne invitation er en fysisk invitation, der er udsendt med traditionel snailmail.

Denne type invitationer fra virksomheder som Apple og Facebook er ofte udstyret med små diskrete hints om, hvad præsentationen handler om. Og Techcrunch hæfter sig derfor ved, at invitationerne alle er udsmykket med kaffepletter af den type, som mange af os måske husker fra de fysiske papiraviser, der ofte blev - og for nogles vedkommende stadigvæk bliver - læst sammen med morgenkaffen.

Følg @wittorff på twitter

Læs også:

Sådan overlever du drabet på Google Reader - her er fire alternativer

Facebook nupper smart funktion fra Twitter

Afinstalleret! Facebook Home - nej tak

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Efter kæmpeinvestering: Danske Dixa skal firdoble antallet af udviklere
På halvandet år skal det unge it-selskab Dixa firdoble holdet af produktudviklere fra 75 til 300. Sådan lyder ambitionen hos det danske selskab, der netop har modtaget en kapitalindsprøjtning på 660 millioner kroner.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.