Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Google-stiftere blandt verdens 600 rigeste

De stiftere af søgetjenesten Google, Sergey Brin og Larry Page, er for første gang kommet ind på Forbes liste over verdens rigeste. De to herrer har rundet en milliard dollar i personlig formue og deler nu 552.-pladsen på listen, som Microsofts Bill Gates topper for 10. år i træk.

De stiftere af verdens netop nu måske mest anvendte søgemaskine Google, Sergey Brin og Larry Page, har for første gang sneget sig med ind på Forbes liste over verdens rigeste mennesker.

De to søgemaskine-opfindere er noteret for en personlig formue på rund milliard dollar, hvilket placerer dem på en beskeden 552. plads på listen.

Den toppes for 10. år i træk af Microsofts Bill Gates, hvis personlige formue med dagens dollar-kurs er på godt 286 milliarder kroner.

Sergey Brin og Larry Page ejer Google, der i de seneste to år er blevet kåret som årets varemærke, og det ventes, at deres formue vil vokse yderligere, når selskabet efter planen skal børsnoteres senere i år.

De to herrer mødte hinanden, da de begge studerede på det amerikanske Stanford-universitet. I 1998 havde de fået skrabet et større millionbeløb samme fra en række investorer og lancerede søgetjenesten Google baseret på en søgeteknologi, som de sammen havde opfundet.

Søgeteknologien byggede på en patenteret ligning med mere end 500 millioner variable og mere end to milliarder termer.

Google-stifterne har i modsætning til andre af dotcom-tidens store navne aldrig ført sig frem med store armbevægelser, men har altid holdt lav profil.

Google offentliggør ikke sine finansielle resultater, men analytikere vurderer, at Google har et overskud i omegnen af 960 millioner kroner om året og en omsætning på mere end tre milliarder kroner

Relevant link

Forbes liste over verdens rigeste.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere