Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

ComOFF: Her er 30 ting, som din mobil har erstattet

Vores mobiler er i dag små minicomputere og digitale schweizerknive, der bruges i et utal af situationer. Her er 30 ting, som vi ikke længere har brug for at have med på farten - så længe mobilen er i lommen.

Lommelygte, papirkort, armbåndsur samt kamera og nå ja, kompas. 

Det er alle sammen ting, som vi ikke længere behøver at have med på farten, så længe mobiltelefonen er ens faste følgesvend.

De seneste 15 år har mobilen gennemgået en eksplosiv udvikling, og den er i dag vel mere en form for minicomputer end telefon.

Hvis du kan huske de populære Nokia-modeller fra slutningen af 1990'erne, kan du sikkert også huske spil som Tetris og Snake på de farveløse skærme.

Senere kom musikmobilerne, der kunne afspille MP3-filer, og vi fik kameraer i telefonerne.

Med iPhone og App Store blev dørene slået op til en helt ny verden, og det har været med til at forvandle vores telefoner til digitale schweizerknive, der kan bruges i et utal af situationer.

Udtrykket 'There is an app for that' er egentlig meget sigende.

BuzzFeed har brygget en lille video sammen, der viser 30 produkter, vores telefoner i dag til en vis grad har overflødiggjort.

Måske tænker vi ikke så meget over det i dag, men det er ikke mange år siden, at vi var stærkt afhængige af ting som vækkeure og gigantiske telefonbøger:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere