Anmeldernes dom: PlayStation 4 på godt og ondt

Flere tech-medier har allerede testet den nye PlayStation 4 og afsagt en dom over Sonys konsol. Se hvad den får ros og tæsk for.

Sony PlayStation 4 er ude i de danske butikker den 29. november, men den er allerede lanceret i blandt andet USA.

Flere tech-medier har da også testet konsollen samt uddelt ris og ros.

Kritikken er på en del områder den samme.

Især controlleren Dualshock 4 får gennemgående ros for at være intet mindre end fantastisk.

Det var også det indtryk, som vi stod tilbage med, da vi prøvekørte PlayStation 4 for kort tid siden.

Engadget.com skriver blandt andet: "DualShock 4 er den bedste controller, som firmaet [Sony, red.] nogensinde har skabt. Den er ikke helt perfekt, men det er pokkers tæt på."

TheVerge.com
er enig i, at japanerne virkelig har ramt rigtigt og skabt den uovertruffen controller:

"Oppe mod controlleren til Xbox 360 [...] føles DualShock4 lige så god eller bedre på stort set ethvert punkt."

Men der er dog også lidt kritik, og TheVerge.com var nødt til at lade controlleren op meget oftere end den ældre DualShock 3.

Der var kun 10 timers spil på en optankning.

TechHive.com tilslutter sig kritikken og melder om syv timers batterilevetid.

Men overordnet set skamroser de fleste medier controlleren for at være hot damn lækker.

Flot grafik og vilde hestekræfter
Konsollens hestekræfter og grafik er også noget, som får anmelderne til at sende tommelfingrene mod himlen. Spil i fuld HD ser imponerende ud.

"Grafik og ydeevne på denne sucker er badass," skriver Gizmodo.com i sin anmeldelse.

Cnet.com mener også, spillene er blevet flottere, mens spiloplevelsen ikke nødvendigvis er radikalt forandret:

"Så hvordan er det at spille på en PlayStation 4? Helt ærligt, det er på mange måder ligesom PlayStation 3. Der er naturligvis en mærkbar forskel i grafikken."

Cnet.com pointerer ligesom andre tech-medier, at der formentlig kommer til at gå noget tid, før vi kommer til at se spil, der fuldt ud udnytter hardwarepotentialet i Sonys konsol.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Op og ned på Java: Migrér og spar penge med Red Hat Java

Hvis du anvender Java til dine forretningskritiske applikationer, skal du træffe en beslutning om, hvordan du bruger det, og hvilken leverandør, der kan støtte dig bedst. For brugere af Oracle JDK nærmer fristen sig nemlig hurtigt for at beslutte, hvilken Java udbyder der skal bruges på lang sigt, når man kører Java-applikationer i produktion.

24. november 2020 | Læs mere


GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Banker indfører nye skrappe regler for e-handel to måneder før forventet: “Det er et uheldigt tidspunkt”
Efter at være blevet udsat er de nye betalingsregler for webshops nu trådt i kraft. Men timingen kunne ikke være værre, lyder det fra Dansk Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.