Denne iPad-app er et instrumentbræt til hele dit liv

App'en Status Board giver overblik over dit liv og din arbejdsdag.

"Denne app vil øge din produktivitet og give klarhed i dit liv."

Sådan lyder den usædvanligt højtravende melding, som du bliver præsenteret for, når du første gang åbner app'en Status Board.

App'en forsøger at skabe klarhed over dit liv gennem en række widgets, som du selv sammensætter til et såkaldt "status board" på din iPad.

De forskellige widgets kan fodre dig med en lang række forskellige informationer, der kan være relevante for dig i løbet af en arbejdsdag. Eksempelvis kalender-oplysninger, Twitter-nyheder og de seneste tal fra din virksomheds salgsafdeling.

Udviklet til eget brug
I et interview med teknologimediet The Next Web fortalte Cabel Sasser, der er medstifter af Panic, at app'en er inspireret af et internt projekt i virksomhedden. 

Ud over at have udviklet Status Board er Panic også kendt for at stå bag ftp-programmet Transmit og webudviklings-programmet Coda. Og software-virksomheden havde brug for et stykke software, der kunne bruges til at præsentere vigtige informationer på fladskærme rundt omkring i virksomhedens hovedkvarter i den amerikanske by Portland. 

Det "status board", som virksomheden udviklede til internt brug, indeholder oplysninger om blandt andet antallet af ubesvarede e-mails, status på virksomhedens aktuelle projekter, Twitter-beskeder sendt til virksomhedens Twitter-konto, busafgange i nærheden af hovedkvarteret og mange andre informationer.

Men i Panic blev de så begejstrede for den nye software, at de besluttede at gøre den tilgængelige for alle os andre som en iPad-app, der siden foråret har været mulig at købe i Apples App Store.

Giver liv til din iPad
Mange af os har i forvejen en tablet liggende på bordet ved af vores computer, når vi sidder og arbejder. Og i stedet for at lade den ligge ubrugt hen kan iPad'en stå på bordet og vise dit Status Board. Hvad der er ekstra smart er, at når Status Board-app'en er åben, går iPad'en ikke i dvale, som den ellers normalt vil gøre, og derfor er Status Boardet synligt for dig hele tiden.

Men Status Board er ikke blot en personlig hjælper. Den kan også kobles til fladskærmene i din virksomhed. Det kan gøres via Airplay eller HDMI-stik. Ønsker du at gøre brug af denne mulighed, kræver det dog, at du laver et såkaldt in-app-purchase på 129 kroner.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Bredbåndspuljen lukker for ansøgninger til midnat: Her er alt du skal vide om bredbåndspuljen på 98,5 millioner kroner
Det er ved at være sidste chance, hvis du skal have del i statens 98,5 millioner kroner, der er øremærket til at sikre lynhurtigt bredbånd landets udkantsområder. Computerworld giver dig her den fulde guide til, hvordan du søger, og hvor stor bredbåndspuljens virkning har været indtil videre.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.