Stifter bliver arbejdende bestyrelsesformand:Michael Holm stopper som direktør for Systematic

Artikel top billede

Medie: Apple er klar med tv-nyheder om få måneder

En ny udgave af Apple TV kan være på trapperne.

Apple har længe betegnet sin tv-boks, Apple TV, som et hobby-projekt, selv om der er blevet solgt mere end 13 millioner af den.Men det kan være, at den nu er på vej til at rykke ud af hobbyværkstedet.

Det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg rapporterer i hvert fald, at Apple til april vil være klar med en ny og mere moden udgave af boksen. Ifølge Bloomberg arbejder Apple i øjeblikket på at få en tv-aftale i hus med tv-selskabet Time Warner Cable og andre mulige partnere, der skal levere indhold til boksen.

Kan blive Playstation-udfordrerUd over nye indholdsleverandører forventes det nye Apple-tv også at få en hurtigere processor samt en forbedret brugerflade.

Tidligere har Apple-bloggen 9to5mac desuden bragt rygter til torvs om, at den næste udgave af Apple TV vil indeholde en App Store, der vil gøre det muligt for alle at udvikle apps og ikke mindst spil til enheden. Dermed vil Apple TV kunne blive en konkurrent til spillekonsoller som Playstation, X-Box og Nintendo Wii. Ifølge Bloomberg forventes den nye tv-boks at være klar til at blive præsenteret i april, mens der dog kan gå længere tid, før den bliver tilgængelig for forbrugerne. Og det amerikanske medie rapporterer, at boksen muligvis først vil være at finde på butikshylderne til julehandlen.

Der har længe gået sejlivede rygter om, at Apple har planer om at præsentere sit eget Apple-fjernsyn, men strandede forhandlinger med kabel-tv-leverandører kan have sat disse planer på standby.Læs også: 

Krig med kabel-selskaber kan spænde ben for Apples tv-planer

Apple udskyder alle planer om iTV: Satser i stedet på dette nye produkt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere