Artikel top billede

Medie: Apple er klar med tv-nyheder om få måneder

En ny udgave af Apple TV kan være på trapperne.

Apple har længe betegnet sin tv-boks, Apple TV, som et hobby-projekt, selv om der er blevet solgt mere end 13 millioner af den.Men det kan være, at den nu er på vej til at rykke ud af hobbyværkstedet.

Det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg rapporterer i hvert fald, at Apple til april vil være klar med en ny og mere moden udgave af boksen. Ifølge Bloomberg arbejder Apple i øjeblikket på at få en tv-aftale i hus med tv-selskabet Time Warner Cable og andre mulige partnere, der skal levere indhold til boksen.

Kan blive Playstation-udfordrerUd over nye indholdsleverandører forventes det nye Apple-tv også at få en hurtigere processor samt en forbedret brugerflade.

Tidligere har Apple-bloggen 9to5mac desuden bragt rygter til torvs om, at den næste udgave af Apple TV vil indeholde en App Store, der vil gøre det muligt for alle at udvikle apps og ikke mindst spil til enheden. Dermed vil Apple TV kunne blive en konkurrent til spillekonsoller som Playstation, X-Box og Nintendo Wii. Ifølge Bloomberg forventes den nye tv-boks at være klar til at blive præsenteret i april, mens der dog kan gå længere tid, før den bliver tilgængelig for forbrugerne. Og det amerikanske medie rapporterer, at boksen muligvis først vil være at finde på butikshylderne til julehandlen.

Der har længe gået sejlivede rygter om, at Apple har planer om at præsentere sit eget Apple-fjernsyn, men strandede forhandlinger med kabel-tv-leverandører kan have sat disse planer på standby.Læs også: 

Krig med kabel-selskaber kan spænde ben for Apples tv-planer

Apple udskyder alle planer om iTV: Satser i stedet på dette nye produkt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.