Artikel top billede

Medie: Apple er klar med tv-nyheder om få måneder

En ny udgave af Apple TV kan være på trapperne.

Apple har længe betegnet sin tv-boks, Apple TV, som et hobby-projekt, selv om der er blevet solgt mere end 13 millioner af den.Men det kan være, at den nu er på vej til at rykke ud af hobbyværkstedet.

Det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg rapporterer i hvert fald, at Apple til april vil være klar med en ny og mere moden udgave af boksen. Ifølge Bloomberg arbejder Apple i øjeblikket på at få en tv-aftale i hus med tv-selskabet Time Warner Cable og andre mulige partnere, der skal levere indhold til boksen.

Kan blive Playstation-udfordrerUd over nye indholdsleverandører forventes det nye Apple-tv også at få en hurtigere processor samt en forbedret brugerflade.

Tidligere har Apple-bloggen 9to5mac desuden bragt rygter til torvs om, at den næste udgave af Apple TV vil indeholde en App Store, der vil gøre det muligt for alle at udvikle apps og ikke mindst spil til enheden. Dermed vil Apple TV kunne blive en konkurrent til spillekonsoller som Playstation, X-Box og Nintendo Wii. Ifølge Bloomberg forventes den nye tv-boks at være klar til at blive præsenteret i april, mens der dog kan gå længere tid, før den bliver tilgængelig for forbrugerne. Og det amerikanske medie rapporterer, at boksen muligvis først vil være at finde på butikshylderne til julehandlen.

Der har længe gået sejlivede rygter om, at Apple har planer om at præsentere sit eget Apple-fjernsyn, men strandede forhandlinger med kabel-tv-leverandører kan have sat disse planer på standby.Læs også: 

Krig med kabel-selskaber kan spænde ben for Apples tv-planer

Apple udskyder alle planer om iTV: Satser i stedet på dette nye produkt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.