Artikel top billede

Et sandt monster: LG klar med ny flagskibs-smartphone

LG kommer nu med sin LG G3-telefon, som længe har været ramt af rygter og læk. Og det er et monster af en telefon, som LG lancerer.

LG G3-smartphonen blev i aftes lanceret i London, og der skydes med skarpt mod konkurrenterne fra det sydkoreanske firma LG.

For det er et monster af en telefon, der blandt andet møder op med en 5,5 tommer 'QuadHD' skærm, der kører en opløsning på 1440 x 2560 - altså '2K'.

Skærmen har en pixeltæthed på tårnhøje 534 ppi. Langt højere end nogen anden smartphone på markedet. Samtidig har telefonen næsten ingen sorte kanter ved skærmens sider.

Dertil kommer LG G3 med et Snapdragon 801 chipset, der er den samme, som findes i Samsungs Galaxy S5 - altså en af de absolut kraftigste på markedet - sammen med 3 gigabyte ram.

G3 har også udskifteligt batteri på 3.000 mAh og plads til et SD kort på op til 128 gigabyte.

Kameraet skyder med laser
LG's G2 model fra sidste år var en af årets absolut bedste Androidtelefoner, og det ser ud til, at det igen kunne gå samme vej for LG med efterfølgeren.

G3 har fået opdateret kameraet, for selv om det har samme megapixel-mængde som sidste års model, 13 megapixel, har kameraet fået indbygget en autofokus med laser.

Det betyder kort sagt, at kameraet tager lynhurtige billeder med en skarp og præcis autofokus. Faktisk hurtigere end mennesket kan blinke med øjnene.

Teknologien er den samme, som man finder i politiets fartkontrol, og det bliver spændende at se, hvordan det fungerer i forskellige situationer.

Smart software
LG G3 kommer med den nyeste Android Kitkat 4.4.2 med sin egen grafiske overflade på.

Og LG følger med tidens trend.

LG kommer med en grafisk overflade, som minder meget om det flade design, som Windows Phone i sin tid startede med, og som Apple tog til sig, da de opdaterede til iOS 7.

Nu går der rygter om, at Google også overvejer samme design.

LG G2 havde et hav af unikke features, og G3 slipper heller ikke for en god bunke features, som på papiret i hvert fald ligner noget brugbart.

Blandt andet kan man tilpasse keyboardet i højden, uden at man skal ind i forskellige menuer, og LG har også tilføjet en smart-assistent, der i høj grad minder om Google Now og Windows Phones Cortana.

Telefonen kommer til Danmark - og resten af verden - i slutningen af juni, og prisen ligger på 4.999 kroner for 16 gigabyte og 5.499 kroner for 32 gigabyte.

Læs også:

Must have: Her er forårets seks fedeste smartphones

Test: [b]LG Flex vil bøje standarderne for smartphonen
[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere