BreakingCIO Peter Cabello stopper i Pandora: "Det mit team har opnået på få år er intet mindre end enestående."

Et sandt monster: LG klar med ny flagskibs-smartphone

LG kommer nu med sin LG G3-telefon, som længe har været ramt af rygter og læk. Og det er et monster af en telefon, som LG lancerer.

LG G3-smartphonen blev i aftes lanceret i London, og der skydes med skarpt mod konkurrenterne fra det sydkoreanske firma LG.

For det er et monster af en telefon, der blandt andet møder op med en 5,5 tommer 'QuadHD' skærm, der kører en opløsning på 1440 x 2560 - altså '2K'.

Skærmen har en pixeltæthed på tårnhøje 534 ppi. Langt højere end nogen anden smartphone på markedet. Samtidig har telefonen næsten ingen sorte kanter ved skærmens sider.

Dertil kommer LG G3 med et Snapdragon 801 chipset, der er den samme, som findes i Samsungs Galaxy S5 - altså en af de absolut kraftigste på markedet - sammen med 3 gigabyte ram.

G3 har også udskifteligt batteri på 3.000 mAh og plads til et SD kort på op til 128 gigabyte.

Kameraet skyder med laser
LG's G2 model fra sidste år var en af årets absolut bedste Androidtelefoner, og det ser ud til, at det igen kunne gå samme vej for LG med efterfølgeren.

G3 har fået opdateret kameraet, for selv om det har samme megapixel-mængde som sidste års model, 13 megapixel, har kameraet fået indbygget en autofokus med laser.

Det betyder kort sagt, at kameraet tager lynhurtige billeder med en skarp og præcis autofokus. Faktisk hurtigere end mennesket kan blinke med øjnene.

Teknologien er den samme, som man finder i politiets fartkontrol, og det bliver spændende at se, hvordan det fungerer i forskellige situationer.

Smart software
LG G3 kommer med den nyeste Android Kitkat 4.4.2 med sin egen grafiske overflade på.

Og LG følger med tidens trend.

LG kommer med en grafisk overflade, som minder meget om det flade design, som Windows Phone i sin tid startede med, og som Apple tog til sig, da de opdaterede til iOS 7.

Nu går der rygter om, at Google også overvejer samme design.

LG G2 havde et hav af unikke features, og G3 slipper heller ikke for en god bunke features, som på papiret i hvert fald ligner noget brugbart.

Blandt andet kan man tilpasse keyboardet i højden, uden at man skal ind i forskellige menuer, og LG har også tilføjet en smart-assistent, der i høj grad minder om Google Now og Windows Phones Cortana.

Telefonen kommer til Danmark - og resten af verden - i slutningen af juni, og prisen ligger på 4.999 kroner for 16 gigabyte og 5.499 kroner for 32 gigabyte.

Læs også:

Must have: Her er forårets seks fedeste smartphones

Test: [b]LG
Flex vil bøje standarderne for smartphonen
[/b]Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Premium
CIO Peter Cabello Holmberg stopper hos Pandora efter fem år: ”Jeg trives med transformationer, hvor det ikke bare handler om at ændre retningen fem grader"
Efter fem år i spidsen for it hos en af Danmarks største virksomheder stopper Peter Cabello Holmberg som CIO hos Pandora efter hans stilling er blevet sammenlagt med e-handelschefen. "Det er det rigtige at gøre."
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.