Artikel top billede

Et sandt monster: LG klar med ny flagskibs-smartphone

LG kommer nu med sin LG G3-telefon, som længe har været ramt af rygter og læk. Og det er et monster af en telefon, som LG lancerer.

LG G3-smartphonen blev i aftes lanceret i London, og der skydes med skarpt mod konkurrenterne fra det sydkoreanske firma LG.

For det er et monster af en telefon, der blandt andet møder op med en 5,5 tommer 'QuadHD' skærm, der kører en opløsning på 1440 x 2560 - altså '2K'.

Skærmen har en pixeltæthed på tårnhøje 534 ppi. Langt højere end nogen anden smartphone på markedet. Samtidig har telefonen næsten ingen sorte kanter ved skærmens sider.

Dertil kommer LG G3 med et Snapdragon 801 chipset, der er den samme, som findes i Samsungs Galaxy S5 - altså en af de absolut kraftigste på markedet - sammen med 3 gigabyte ram.

G3 har også udskifteligt batteri på 3.000 mAh og plads til et SD kort på op til 128 gigabyte.

Kameraet skyder med laser
LG's G2 model fra sidste år var en af årets absolut bedste Androidtelefoner, og det ser ud til, at det igen kunne gå samme vej for LG med efterfølgeren.

G3 har fået opdateret kameraet, for selv om det har samme megapixel-mængde som sidste års model, 13 megapixel, har kameraet fået indbygget en autofokus med laser.

Det betyder kort sagt, at kameraet tager lynhurtige billeder med en skarp og præcis autofokus. Faktisk hurtigere end mennesket kan blinke med øjnene.

Teknologien er den samme, som man finder i politiets fartkontrol, og det bliver spændende at se, hvordan det fungerer i forskellige situationer.

Smart software
LG G3 kommer med den nyeste Android Kitkat 4.4.2 med sin egen grafiske overflade på.

Og LG følger med tidens trend.

LG kommer med en grafisk overflade, som minder meget om det flade design, som Windows Phone i sin tid startede med, og som Apple tog til sig, da de opdaterede til iOS 7.

Nu går der rygter om, at Google også overvejer samme design.

LG G2 havde et hav af unikke features, og G3 slipper heller ikke for en god bunke features, som på papiret i hvert fald ligner noget brugbart.

Blandt andet kan man tilpasse keyboardet i højden, uden at man skal ind i forskellige menuer, og LG har også tilføjet en smart-assistent, der i høj grad minder om Google Now og Windows Phones Cortana.

Telefonen kommer til Danmark - og resten af verden - i slutningen af juni, og prisen ligger på 4.999 kroner for 16 gigabyte og 5.499 kroner for 32 gigabyte.

Læs også:

Must have: Her er forårets seks fedeste smartphones

Test: [b]LG Flex vil bøje standarderne for smartphonen
[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere