Artikel top billede

Konkurrence: Vind en invite til en OnePlus One-telefon

OnePlus One. En af årets mest omtalte telefoner, selv om den nærmest er umulig at få fat på. Vi har fået tre invites til at købe telefonen, som vi udlodder i en lille weekendkonkurrence.

OPDATERING: Vinderne af konkurrencen er fundet og er blevet kontaktet. Mange tak for jeres deltagelse.

En af årets mest hypede telefoner er nærmest umulig at få fingrene i for alle andre end de få udvalgte igennem OnePlus' Invite-system.
Systemet viste sig i begyndelsen at være smart til at skabe omtale af telefonen, men nu bliver flere og flere utålmodige og begynder at kigge sig om efter andre telefoner, som har samme eller lignende specifikationer, men næppe kan matche den lokkende pris på kun 2.299 kroner for en 64 gigabyte model.

Netop 64 gigabyte-modellen testede Computerworld i begyndelsen af sommeren, og vi var imponerede over den relativt store, men også stærke telefon, som gav os en kvalitetsfølelse - og til en pris, som satte de større mærker og deres markant højere priser i perspektiv.

Telefonen fik da også en god placering i vores store mobilguide over forårets bedste smartphones.

Men fat mod, hvis I stadig går og venter utålmodigt på en OnePlus. Computerworld.dk har presset tre koder ud af OnePlus, som vi uddeler til tre heldige vindere.

Koderne giver retten til at købe en 64 gigabyte Sandstone (sort) version af OnePlus One til 2.399 kroner. Koden giver altså kun RETTEN til at købe en telefon, så du må selv til lommerne, hvis du er en af de tre heldige vindere.

Spørgsmål:
I vores anmeldelse var vi glade for den kinesiske telefon. Men hvor mange stjerner gav vi egentlig OnePlus One? 

Gå ind på dette link og svar på det enkle spørgsmål og husk at skrive din korrekte email-adresse ind. Det er den, som koden bliver sendt til.

De tre vindere bliver udpeget mandag den 25. august og får direkte besked i løbet af dagen. Koden virker i cirka 25 dage, hvorefter den løber ud.

Læs også: 

Stor guide: Her er de bedste smartphones på markedet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere