Artikel top billede

Konkurrence: Vind en invite til en OnePlus One-telefon

OnePlus One. En af årets mest omtalte telefoner, selv om den nærmest er umulig at få fat på. Vi har fået tre invites til at købe telefonen, som vi udlodder i en lille weekendkonkurrence.

OPDATERING: Vinderne af konkurrencen er fundet og er blevet kontaktet. Mange tak for jeres deltagelse.

En af årets mest hypede telefoner er nærmest umulig at få fingrene i for alle andre end de få udvalgte igennem OnePlus' Invite-system.
Systemet viste sig i begyndelsen at være smart til at skabe omtale af telefonen, men nu bliver flere og flere utålmodige og begynder at kigge sig om efter andre telefoner, som har samme eller lignende specifikationer, men næppe kan matche den lokkende pris på kun 2.299 kroner for en 64 gigabyte model.

Netop 64 gigabyte-modellen testede Computerworld i begyndelsen af sommeren, og vi var imponerede over den relativt store, men også stærke telefon, som gav os en kvalitetsfølelse - og til en pris, som satte de større mærker og deres markant højere priser i perspektiv.

Telefonen fik da også en god placering i vores store mobilguide over forårets bedste smartphones.

Men fat mod, hvis I stadig går og venter utålmodigt på en OnePlus. Computerworld.dk har presset tre koder ud af OnePlus, som vi uddeler til tre heldige vindere.

Koderne giver retten til at købe en 64 gigabyte Sandstone (sort) version af OnePlus One til 2.399 kroner. Koden giver altså kun RETTEN til at købe en telefon, så du må selv til lommerne, hvis du er en af de tre heldige vindere.

Spørgsmål:
I vores anmeldelse var vi glade for den kinesiske telefon. Men hvor mange stjerner gav vi egentlig OnePlus One? 

Gå ind på dette link og svar på det enkle spørgsmål og husk at skrive din korrekte email-adresse ind. Det er den, som koden bliver sendt til.

De tre vindere bliver udpeget mandag den 25. august og får direkte besked i løbet af dagen. Koden virker i cirka 25 dage, hvorefter den løber ud.

Læs også: 

Stor guide: Her er de bedste smartphones på markedet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere