Artikel top billede

Ny Apple-lancering på torsdag: Dette kan vi forvente

Den 16. oktober er Apple igen klar med nye produkter.

Nye iPads og nye Mac-computere.

Det er formodentligt, hvad der står på programmet, når Apple torsdag den 16. oktober inviterer pressen indenfor til endnu en produktlancering. 

Invitationen der her til aften blev udsendt til den internationale tech-presse forestiller et udsnit af et Apple-logo, og under logoet står der "It's been way too long" - eller på dansk "Det er alt for lang tid siden."

Paradoksalt nok er det dog netop ikke særligt lang tid siden, at Apple sidst inviterede verdenspressen til en produktlancering. Det er kun lige knap en måned siden, at Apple præsenterede de to nye iPhones samt det kommende smartwatch, Apple Watch.

Ifølge det respekterede tech-medie Re/Code, der normalt har gode kilder i Apple, vil Apple præsentere en ny iPad Air samt en ny iMac med retina-skærm, og samtidig vil Apple angiveligt også præsentere den endelige udgave af det nye Mac-styresystem OS X Yosemite.

iPad Air bliver tyndere

Den næste generation af iPad Air som Apple ventes at præsentere, vil formodentligt blive en anelse tyndere end den eksisterende iPad Air, og den vil formodentligt også blive udstyret med Apples fingeraftryksskanner, Touch ID.

Ifølge Apple-siden 9to5Mac har en vietnamesisk blog Tinhte.vn fået fingre i, hvad der angiveligt er en prototype på den nye iPad Air. Prototypen er 0,5 mm tyndere end den nuværende iPad Air, hvilket gør den omtrent lige så tynd som iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Præsentationen vil blive afholdt i Apples hovedkvarter i Cupertino, hvilket kan antyde, at det vil være en relativ afdæmpet præsentation. Noget der ikke just kan siges om den seneste præsentation af Apple Watch og de nye iPhones, der blev afsluttet med en storstilet mini-koncert med U2.

Læs også: 
Ekspert: Her er Apple Watch kun nået til stenalderen

Prøvekørt: Med Yosemite bliver din Mac smukkere end nogensinde før
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere