Artikel top billede

Microsoft går nu benhårdt efter Salesforce-kunder

Microsofts position på det globale CRM-marked bliver truet af det evigt voksende Salesforce.com. Med en ny kampagne, der matcher Salesforce' priser slår Microsoft nu igen mod konkurrenten.

Microsoft åbner nu for en ny kampagne, der skal lokke flere kunder til at bruge deres cloud-løsning inden for CRM. Tilbuddet omfatter Microsofts Dynamics CRM Proffesionel (online), deres Power BI-software og Office 365 som indeholder Lync, Yammer, Word, Excel, Powerpoint, Onenote og Publisher.

I Danmark bliver prisen omkring de 393 kroner per bruger, hvilket matcher meget godt med samme prisleje, som konkurrenten Salesforce.com sælger deres Professional CRM Edition til. Den kommer dog uden en Office-suite eller BI-software.

"Tilbuddet kører allerede igennem vores partnere og frem til nytårsdag, 2014. Hvis du allerede har en Office 365-aftale, kan du opgradere til det nye tilbud til en nedsat pris, forklarer den danske Dynamics direktør hos Microsoft, René Ebbesen til Computerworld.

"Prisen er ikke alene afgørende, når en virksomhed skal vælge CRM-løsning, men vores kampagne her skal være med til at vise flere virksomheder, at vi mener, at vi kan tilbyde den bedste løsning, hvor det hele arbejder sammen, " tilføjer René Ebbesen.

Angreb mod Salesforce.com
Microsofts tilbud, som er rettet ud på alle markeder på det globale marked, kommer kun få dage før, at Salesforce.com holder deres Dreamforce-konference. Og det er uden tvivl et forsøg på at fange folk, som står og overvejer at bruge Salesforce.com's CRM-tjeneste, som fungerer fuldstændig i skyen. Salesforce.com oplevede sidste år en global vækst på 30 procent alene i 2013 - og bliver ved med at vokse.

Microsoft oplevede også en markant stigning med deres CRM-systemer på 22,8 procent globalt ifølge Gartner, men derfor skader en smule konkurrence aldrig.

"Set fra en konkurrencemæssig vinkel, så er det her et signal til, at Microsoft er blevet skrappere - mere fast bestemte på markedet. Står du og overvejer at skifte CRM-system inden for de næste 12 måneder, så skal du tale med os, " udtaler Fred Studer, General Manager for Dynamics Marketing på globalt niveau til IDG News Service.

Danmark er Microsoft-land
Salesforce.com har med deres 100 procent cloud-løsning sigtet mod skyerne og ramt stjernerne. I hvert er det en virksomhed, som gentagne gange bliver ved med at overraske med en vild vækst.

Herhjemme er der dog knap så meget pessimisme. Microsoft har altid haft en god forbindelse til de danske kunder, som længe har brugt løsningerne fra Microsoft, helt tilbage til dengang, hvor det i stedet hed Navision Damgaard.

"Vi ser en vækst på alle vores produktlinjer, men der skal stadig siges, at der flere stærke konkurrenter - deriblandt Salesforce - som vi nikker anerkendende til. De har opbygget en stærk forretning, men vi fokuserer selvfølgelig på vores løsning i samarbejde med vores kunder, så vi kan give dem det bedste produkt, " siger René Ebbesen.

Læs også:

CRM-kæmpen Salesforce lægger an til nye angreb




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere