Artikel top billede

Amerikansk it-selskab køber danske Careitec: Skal bruges til europæisk offensiv

Amerikansk it-selskab overtager dansk forhandler, der kommer til at spille en central rolle i amerikanernes europæiske offensiv.

Det amerikanske it-selskab System Maintenance Services med 1.300 ansatte køber danske Careitec, der har hovedkvarter i Skanderborg, skriver Børsen.

Careitec har omkring 40 ansatte og havde ifølge Computerworlds Brancheguide en bruttofortjeneste på 16,5 millioner kroner i sidste regnskabsår, hvor selskabet kom ud med et overskud efter skat på 3,1 millioner kroner.

Direktør Kjeld Ostenfeldt Mathiesen oplyser til Computerworld, at selskabet - der ikke oplyser omsætningstal i regnskabet -  omsætter for omkring 50 millioner kroner om året.

System Maintenance Services vil anvende opkøbet af det danske selskab som brohoved ind på det europæiske marked.

Tidligere har selskabet købt et britisk selskab.

"Vi har i et stykke tid søgt efter den rette virksomhed, som kan accellere og udvide vores kræfter i Europa, og fra nu af vil Careitec være en strategisk platform, hvorfra SMS [System Maintenance Services. Red] vil udvide sin organisation kraftigt i Europa," siger topchef i selskabet, John Wozniak, til Børsen.

Careitecs danske direktør, Kjeld Ostenfeldt Mathiesen, bliver topchef for selskabets aktiviteter i hele Europa. Han skal blandt andet videreføre System Maintenance Services' opkøbs-offensiv og altså finde europæiske firmaer at overtage.

Parterne vil ikke oplyse, hvor meget System Maintenance Services betaler for det danske selskab.

Læs også: Hovedaktionær tager styringen i Careitec
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere