Artikel top billede

Med denne fidus kan du stadig få gratis Windows 10 - hvis du har samvittighed til det

Det er ikke længere gratis at opgradere til Windows 10, men du kan stadig få Windows 10 - hvis du altså har samvittigheden til det.

Vi er på den anden side af 29. juli, og det er ikke længere muligt at opgradere gratis til Windows 10.

Men hvis du har levet i en jordhule eller været på ferie og glemt at opgradere i tide, kan du stadig nå at opgradere - hvis du altså har samvittigheden til det.

Flere amerikanske medier skriver, at du via Microsofts Assessibility Center, der er rettet mod Windows-brugere med et handikap som for eksempel stærkt nedsat syn, stadig gratis kan hente en opgradering til Windows 10 fra Windows 7 eller 8.1.

Du skal blto sætte et flueben i et, felt, der anfører, at du har et handikap. Herefter kan du kvit og frit hente Windows 10 ned på din computer.

Og du skal ikke bevise, at du har et handikap.

"Det er stadig muligt at få en gratis version af Windows 10, hvis du har et handikap, men det er ikke god skik at gøre brug af tilbuddet, hvis du ikke har det. Det svarer lidt til at tage en handikapplads på parkeringspladsen," siger Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows hos Microsoft Danmark.

Han tilføjer, det kan ende med, at Microsoft ikke længere vil tilbyde gratis opdatering til brugere med handikap, hvis muligheden udnyttes for meget af de forkerte.

Microsoft har ingen tidsbegrænsning på, hvor længe tilbuddet gælder.

Også andre metoder til at få en gratis Windows 10 omtales i udenlandske medier. Blandt andet skriver Winbeta.org, at det er muligt at benytte en Windows 7-seriekode i forbindelse med Windows 10-opdateringen.

Læs også: Kort før lukketid: Så mange har endnu ikke hentet gratis
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere