Artikel top billede

Med denne fidus kan du stadig få gratis Windows 10 - hvis du har samvittighed til det

Det er ikke længere gratis at opgradere til Windows 10, men du kan stadig få Windows 10 - hvis du altså har samvittigheden til det.

Vi er på den anden side af 29. juli, og det er ikke længere muligt at opgradere gratis til Windows 10.

Men hvis du har levet i en jordhule eller været på ferie og glemt at opgradere i tide, kan du stadig nå at opgradere - hvis du altså har samvittigheden til det.

Flere amerikanske medier skriver, at du via Microsofts Assessibility Center, der er rettet mod Windows-brugere med et handikap som for eksempel stærkt nedsat syn, stadig gratis kan hente en opgradering til Windows 10 fra Windows 7 eller 8.1.

Du skal blto sætte et flueben i et, felt, der anfører, at du har et handikap. Herefter kan du kvit og frit hente Windows 10 ned på din computer.

Og du skal ikke bevise, at du har et handikap.

"Det er stadig muligt at få en gratis version af Windows 10, hvis du har et handikap, men det er ikke god skik at gøre brug af tilbuddet, hvis du ikke har det. Det svarer lidt til at tage en handikapplads på parkeringspladsen," siger Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows hos Microsoft Danmark.

Han tilføjer, det kan ende med, at Microsoft ikke længere vil tilbyde gratis opdatering til brugere med handikap, hvis muligheden udnyttes for meget af de forkerte.

Microsoft har ingen tidsbegrænsning på, hvor længe tilbuddet gælder.

Også andre metoder til at få en gratis Windows 10 omtales i udenlandske medier. Blandt andet skriver Winbeta.org, at det er muligt at benytte en Windows 7-seriekode i forbindelse med Windows 10-opdateringen.

Læs også: Kort før lukketid: Så mange har endnu ikke hentet gratis
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere