Med denne fidus kan du stadig få gratis Windows 10 - hvis du har samvittighed til det

Det er ikke længere gratis at opgradere til Windows 10, men du kan stadig få Windows 10 - hvis du altså har samvittigheden til det.

Vi er på den anden side af 29. juli, og det er ikke længere muligt at opgradere gratis til Windows 10.

Men hvis du har levet i en jordhule eller været på ferie og glemt at opgradere i tide, kan du stadig nå at opgradere - hvis du altså har samvittigheden til det.

Flere amerikanske medier skriver, at du via Microsofts Assessibility Center, der er rettet mod Windows-brugere med et handikap som for eksempel stærkt nedsat syn, stadig gratis kan hente en opgradering til Windows 10 fra Windows 7 eller 8.1.

Du skal blto sætte et flueben i et, felt, der anfører, at du har et handikap. Herefter kan du kvit og frit hente Windows 10 ned på din computer.

Og du skal ikke bevise, at du har et handikap.

"Det er stadig muligt at få en gratis version af Windows 10, hvis du har et handikap, men det er ikke god skik at gøre brug af tilbuddet, hvis du ikke har det. Det svarer lidt til at tage en handikapplads på parkeringspladsen," siger Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows hos Microsoft Danmark.

Han tilføjer, det kan ende med, at Microsoft ikke længere vil tilbyde gratis opdatering til brugere med handikap, hvis muligheden udnyttes for meget af de forkerte.

Microsoft har ingen tidsbegrænsning på, hvor længe tilbuddet gælder.

Også andre metoder til at få en gratis Windows 10 omtales i udenlandske medier. Blandt andet skriver Winbeta.org, at det er muligt at benytte en Windows 7-seriekode i forbindelse med Windows 10-opdateringen.

Læs også: Kort før lukketid: Så mange har endnu ikke hentet gratis


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Staten får kæmperabat på over 360 millioner på nyt toldsystem fra Netcompany og Intrasoft: Her er den endelige pris
Netcompany og Intrasoft har barberet prisen for kommende toldsystem ned med over 360 millioner kroner. Det er mere end en halvering af udbudsprisen. Tjek prisen her.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.