Artikel top billede

Med denne fidus kan du stadig få gratis Windows 10 - hvis du har samvittighed til det

Det er ikke længere gratis at opgradere til Windows 10, men du kan stadig få Windows 10 - hvis du altså har samvittigheden til det.

Vi er på den anden side af 29. juli, og det er ikke længere muligt at opgradere gratis til Windows 10.

Men hvis du har levet i en jordhule eller været på ferie og glemt at opgradere i tide, kan du stadig nå at opgradere - hvis du altså har samvittigheden til det.

Flere amerikanske medier skriver, at du via Microsofts Assessibility Center, der er rettet mod Windows-brugere med et handikap som for eksempel stærkt nedsat syn, stadig gratis kan hente en opgradering til Windows 10 fra Windows 7 eller 8.1.

Du skal blto sætte et flueben i et, felt, der anfører, at du har et handikap. Herefter kan du kvit og frit hente Windows 10 ned på din computer.

Og du skal ikke bevise, at du har et handikap.

"Det er stadig muligt at få en gratis version af Windows 10, hvis du har et handikap, men det er ikke god skik at gøre brug af tilbuddet, hvis du ikke har det. Det svarer lidt til at tage en handikapplads på parkeringspladsen," siger Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows hos Microsoft Danmark.

Han tilføjer, det kan ende med, at Microsoft ikke længere vil tilbyde gratis opdatering til brugere med handikap, hvis muligheden udnyttes for meget af de forkerte.

Microsoft har ingen tidsbegrænsning på, hvor længe tilbuddet gælder.

Også andre metoder til at få en gratis Windows 10 omtales i udenlandske medier. Blandt andet skriver Winbeta.org, at det er muligt at benytte en Windows 7-seriekode i forbindelse med Windows 10-opdateringen.

Læs også: Kort før lukketid: Så mange har endnu ikke hentet gratis
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere