Artikel top billede

Slut med vilkårlige opdateringer: Fremover skal Android opdateres efter fast skema

Det skal være slut med en vilkårlig strøm af mindre opdateringer og rettelser til Android. Fremover vil Google udsende opdateringer efter fast skema.

I stedet skal brugerne modtage opdateringer på faste tidspunkter efter et nærmere planlagt skema for på denne måde at sikre større forudsigelighed og bedre feedback fra udviklerne.

Sådan lyder det fra Google i en blog-post om den kommende Nougat på Android Developers Blog, som du kan læse her.

Her fremgår det, at de faste opdateringer vil blive indført i løbet af 'de kommende kvartaler.'

"Vi flytter Nougat over på et fast vedligeholdes-skema i løbet af de kommende kvartaler. Vi er faktisk allerede i gang med at arbejde på den første Nougat-release, som vil indholde forbedringer," hedder det i blogposten.

Du kan læse mere om Nougat her: Android 7.0 Nougat klar: Her er fem funktioner, du kan glæde dig til.

Blandt de primære grunde til ændringen er, at Google ønsker bedre feedback fra de mange udviklere, der arbejder på Android-koden.

Det er ideen, at opdateringerne først vil blive rullet ud som preview til udviklerne - såkaldt Dev Preview - og dernæst ud til alle brugerne.

Med indførelsen af en fastere struktur, vil udviklerne få mulighed for at forberede sig bedre, end det er tilfældet i dag.

For slutbrugerne gælder det, at brugerne af Googles egne Nexus-telefoner vil blive de første, der vil modtage opdateringer.

Andre Android-brugere må vente på, at deres respektive udbydere først modtager rettelserne og dernæst får dem tweaket og tilrettet dem til deres egne Android-versioner, inden de udsendes.

Det kan tage langt tid - nogle gange faktisk flere år.

Det kan du læse mere om her: Android-opdateringer leveres i sneglefart: Så langsomt går det med de nye versioner.

Læs også:

Google melder klart ud: Så længe sender vi Android-opdateringer til din smartphone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere