Artikel top billede

Slut med vilkårlige opdateringer: Fremover skal Android opdateres efter fast skema

Det skal være slut med en vilkårlig strøm af mindre opdateringer og rettelser til Android. Fremover vil Google udsende opdateringer efter fast skema.

I stedet skal brugerne modtage opdateringer på faste tidspunkter efter et nærmere planlagt skema for på denne måde at sikre større forudsigelighed og bedre feedback fra udviklerne.

Sådan lyder det fra Google i en blog-post om den kommende Nougat på Android Developers Blog, som du kan læse her.

Her fremgår det, at de faste opdateringer vil blive indført i løbet af 'de kommende kvartaler.'

"Vi flytter Nougat over på et fast vedligeholdes-skema i løbet af de kommende kvartaler. Vi er faktisk allerede i gang med at arbejde på den første Nougat-release, som vil indholde forbedringer," hedder det i blogposten.

Du kan læse mere om Nougat her: Android 7.0 Nougat klar: Her er fem funktioner, du kan glæde dig til.

Blandt de primære grunde til ændringen er, at Google ønsker bedre feedback fra de mange udviklere, der arbejder på Android-koden.

Det er ideen, at opdateringerne først vil blive rullet ud som preview til udviklerne - såkaldt Dev Preview - og dernæst ud til alle brugerne.

Med indførelsen af en fastere struktur, vil udviklerne få mulighed for at forberede sig bedre, end det er tilfældet i dag.

For slutbrugerne gælder det, at brugerne af Googles egne Nexus-telefoner vil blive de første, der vil modtage opdateringer.

Andre Android-brugere må vente på, at deres respektive udbydere først modtager rettelserne og dernæst får dem tweaket og tilrettet dem til deres egne Android-versioner, inden de udsendes.

Det kan tage langt tid - nogle gange faktisk flere år.

Det kan du læse mere om her: Android-opdateringer leveres i sneglefart: Så langsomt går det med de nye versioner.

Læs også:

Google melder klart ud: Så længe sender vi Android-opdateringer til din smartphone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere