Artikel top billede

Slut med vilkårlige opdateringer: Fremover skal Android opdateres efter fast skema

Det skal være slut med en vilkårlig strøm af mindre opdateringer og rettelser til Android. Fremover vil Google udsende opdateringer efter fast skema.

I stedet skal brugerne modtage opdateringer på faste tidspunkter efter et nærmere planlagt skema for på denne måde at sikre større forudsigelighed og bedre feedback fra udviklerne.

Sådan lyder det fra Google i en blog-post om den kommende Nougat på Android Developers Blog, som du kan læse her.

Her fremgår det, at de faste opdateringer vil blive indført i løbet af 'de kommende kvartaler.'

"Vi flytter Nougat over på et fast vedligeholdes-skema i løbet af de kommende kvartaler. Vi er faktisk allerede i gang med at arbejde på den første Nougat-release, som vil indholde forbedringer," hedder det i blogposten.

Du kan læse mere om Nougat her: Android 7.0 Nougat klar: Her er fem funktioner, du kan glæde dig til.

Blandt de primære grunde til ændringen er, at Google ønsker bedre feedback fra de mange udviklere, der arbejder på Android-koden.

Det er ideen, at opdateringerne først vil blive rullet ud som preview til udviklerne - såkaldt Dev Preview - og dernæst ud til alle brugerne.

Med indførelsen af en fastere struktur, vil udviklerne få mulighed for at forberede sig bedre, end det er tilfældet i dag.

For slutbrugerne gælder det, at brugerne af Googles egne Nexus-telefoner vil blive de første, der vil modtage opdateringer.

Andre Android-brugere må vente på, at deres respektive udbydere først modtager rettelserne og dernæst får dem tweaket og tilrettet dem til deres egne Android-versioner, inden de udsendes.

Det kan tage langt tid - nogle gange faktisk flere år.

Det kan du læse mere om her: Android-opdateringer leveres i sneglefart: Så langsomt går det med de nye versioner.

Læs også:

Google melder klart ud: Så længe sender vi Android-opdateringer til din smartphone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere