Artikel top billede

Samsung stopper omgående al produktion af Note 7 efter flere eksplosioner

Ifølge amerikansk medie stopper Samsung midlertidigt al produktion af den kontroversielle Note 7-smartphone, der risikerer at bryde i brand.

Samsung stopper produktionen af selskabets anmelderroste, men selvantændende, Note 7-smartphone. 

Det skriver The New York Times via det koreanske nyhedsbureau Yonhap.

Det sker, efter indtil flere Samsung-telefoner er brudt i brand, angiveligt på grund af en fejl i batteriet fra en underleverandør.

I første omgang udskiftede Samsung samtlige Note 7-telefoner med de fejlbefængte batterier, men efterfølgende er flere nye, udskiftede Note 7-telefoner også brudt i brand, hvilket svækker Samsungs troværdighed.

Produktionsstoppet sker ifølge Yonhap i samarbejde med sikkerhedsmyndigheder i Kina, USA og Korea, og hele batteri-problematikken har allerede betydet, at Samsung har måtte tilbagekalde over 2,5 millioner Note 7-telefoner.

Fem er brudt i brand

Som en reaktion på flere af de allerede udskiftede modeller også bryder i brand, har store teleudbydere som amerikanske AT&T stoppet udskiftningen af Note 7 og ombytter i stedet kundernes Note 7 til telefoner fra andre producenter.

Ligeledes har flere techmedier verden over, heriblandt The Verge og PCworld.com, stoppet med at anbefale telefonen. Note 7 fik ellers - før selvantændelserne - mange rosende ord med på vejen.

Note 7-telefonen er endnu ikke blevet lanceret i Danmark eller resten af Norden, men er datosat til at blive det i løbet af oktober.

Computerworld forsøger at få en kommentar fra Samsung Danmark.

Det er ikke kun Samsungs telefoner, der kan bryde i brand. Også en serie af Samsungs amerikanske vaskemaskiner har problemer og kan eksplodere, hvilket du kan læse mere om her.

Læs også: Ny Samsung Note 7 brød i brand ombord på et fly - sådan opstod pr-katastrofen der aldrig vil stoppe
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere