Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Samsung stopper omgående al produktion af Note 7 efter flere eksplosioner

Ifølge amerikansk medie stopper Samsung midlertidigt al produktion af den kontroversielle Note 7-smartphone, der risikerer at bryde i brand.

Samsung stopper produktionen af selskabets anmelderroste, men selvantændende, Note 7-smartphone. 

Det skriver The New York Times via det koreanske nyhedsbureau Yonhap.

Det sker, efter indtil flere Samsung-telefoner er brudt i brand, angiveligt på grund af en fejl i batteriet fra en underleverandør.

I første omgang udskiftede Samsung samtlige Note 7-telefoner med de fejlbefængte batterier, men efterfølgende er flere nye, udskiftede Note 7-telefoner også brudt i brand, hvilket svækker Samsungs troværdighed.

Produktionsstoppet sker ifølge Yonhap i samarbejde med sikkerhedsmyndigheder i Kina, USA og Korea, og hele batteri-problematikken har allerede betydet, at Samsung har måtte tilbagekalde over 2,5 millioner Note 7-telefoner.

Fem er brudt i brand

Som en reaktion på flere af de allerede udskiftede modeller også bryder i brand, har store teleudbydere som amerikanske AT&T stoppet udskiftningen af Note 7 og ombytter i stedet kundernes Note 7 til telefoner fra andre producenter.

Ligeledes har flere techmedier verden over, heriblandt The Verge og PCworld.com, stoppet med at anbefale telefonen. Note 7 fik ellers - før selvantændelserne - mange rosende ord med på vejen.

Note 7-telefonen er endnu ikke blevet lanceret i Danmark eller resten af Norden, men er datosat til at blive det i løbet af oktober.

Computerworld forsøger at få en kommentar fra Samsung Danmark.

Det er ikke kun Samsungs telefoner, der kan bryde i brand. Også en serie af Samsungs amerikanske vaskemaskiner har problemer og kan eksplodere, hvilket du kan læse mere om her.

Læs også: Ny Samsung Note 7 brød i brand ombord på et fly - sådan opstod pr-katastrofen der aldrig vil stoppe
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere