Artikel top billede

Samsung stopper omgående al produktion af Note 7 efter flere eksplosioner

Ifølge amerikansk medie stopper Samsung midlertidigt al produktion af den kontroversielle Note 7-smartphone, der risikerer at bryde i brand.

Samsung stopper produktionen af selskabets anmelderroste, men selvantændende, Note 7-smartphone. 

Det skriver The New York Times via det koreanske nyhedsbureau Yonhap.

Det sker, efter indtil flere Samsung-telefoner er brudt i brand, angiveligt på grund af en fejl i batteriet fra en underleverandør.

I første omgang udskiftede Samsung samtlige Note 7-telefoner med de fejlbefængte batterier, men efterfølgende er flere nye, udskiftede Note 7-telefoner også brudt i brand, hvilket svækker Samsungs troværdighed.

Produktionsstoppet sker ifølge Yonhap i samarbejde med sikkerhedsmyndigheder i Kina, USA og Korea, og hele batteri-problematikken har allerede betydet, at Samsung har måtte tilbagekalde over 2,5 millioner Note 7-telefoner.

Fem er brudt i brand

Som en reaktion på flere af de allerede udskiftede modeller også bryder i brand, har store teleudbydere som amerikanske AT&T stoppet udskiftningen af Note 7 og ombytter i stedet kundernes Note 7 til telefoner fra andre producenter.

Ligeledes har flere techmedier verden over, heriblandt The Verge og PCworld.com, stoppet med at anbefale telefonen. Note 7 fik ellers - før selvantændelserne - mange rosende ord med på vejen.

Note 7-telefonen er endnu ikke blevet lanceret i Danmark eller resten af Norden, men er datosat til at blive det i løbet af oktober.

Computerworld forsøger at få en kommentar fra Samsung Danmark.

Det er ikke kun Samsungs telefoner, der kan bryde i brand. Også en serie af Samsungs amerikanske vaskemaskiner har problemer og kan eksplodere, hvilket du kan læse mere om her.

Læs også: Ny Samsung Note 7 brød i brand ombord på et fly - sådan opstod pr-katastrofen der aldrig vil stoppe
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere