Apple lander nyt patent: Se de - måske - kommende AirPods med helt nyt design

Apple har fået patent på et helt nyt design til det, der kan blive den næste generation af salgsbaskeren AirPod. De nye AirPods kommer til at afvige markant fra de nuværende. Se dem her.

Apples trådløse øretelefoner, AirPod, sælger fortsat som varmt brød.

De små trådløse ‘stænger’ blev lanceret i 2016 og ramte omgående et blødt punkt hos de mange Apple-fans i markedet med deres gode lyd, design og funktionaliteter.

Med to år på bagen ser det nu ud til, at Apple er på vej med en afløser til den første generation af de trådløse øretelefoner.

I hvert fald har selskabet søgt og fået patent på en helt ny model af trådløse øretelefoner.

Biometriske sensorer
Det fremgår af patentdokumenterne, at de nye øretelefoner står til at få indbygget biometriske sensorer, ligesom Apple vil designe dem på en måde, så de begge kan anvendes i begge ører og ikke i dag, hvor en AirPod hører til i højre øre og en i venstre.

Det kalder Apple for ‘universal fitting bud shape,’ og det er noget, som selskabet nævnte som et mål allerede da de første AirPods blev præsenteret for to år siden.

Ifølge patentansøningen vil ‘mindst een’ sensor i AirPod-øretelefonerne blive ‘konfigureret til at blive trykket op mod en del af tragus [den brusktap, der sidder foran øregangen, red]’.

Sensoren vil blandt andet måle puls, og data vil indgå i helbredsmonitorering sammen med data fra andre af Apples wearables som blandt andet Apple Watch.

Det er endnu uklart, om Apple vil sætte den beskrevne model i produktion.

Opdatering på vej
Det regnes dog for givet, at Apple inden længe vil lancere en opdateret version af de nuværende AirPods - angiveligt med mulighed for trådløs opladning.

Det pågældende patent sigter derfor efter efterfølgende generationer, som vil blive lanceret i årene efter.

Du kan se hele patent-ansøgningen med detaljeret beskrivelse her: United States Patent: Earbuds with compliant member

Du kan læse vores første test af AirPod fra julen 2016 her: Test af Apples splinternye trådløse AirPods: Gode, nemme - og faktisk til at betale


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Dibs Payment Services A/S
Betalingssystemer til e-handel og detailhandel.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Få styr på dine kontrakter - også i årene efter de er blevet underskrevet

I en verden fyldt med kontrakter og aftaler er det afgørende, at du har styr på håndteringen af din organisations kontrakter - både de nye og de eksisterende. På dette seminar gennemgår vi nogle af de største risici og hvordan du minimerer dem. Der er mange penge at spare. Og stor mulighed for kraftig effektivisering.

23. maj 2019 | Læs mere


CXO roundtable: Sæt strategisk it-sikkerhed på dagsordenen

Eksklusivt roundtable: Hør hvordan DSBs Chief Information Security Officer arbejder med fremtidens it-trusler og strategisk it-sikkerhed - og vær med til at sætte fokus på strategisk it-sikkerhed, incident response, beredskabsplaner og business continuity blandt en udvalgt gruppe af digitale ledere fra danske virksomheder.

24. maj 2019 | Læs mere


FutureLegal

FutureLegal giver dig viden og inspiration til at imødegå fremtiden for juridiske ydelser.

28. maj 2019 | Læs mere


Premium
Her er verdens 10 bedste outsourcing-leverandører: Se listen her
For tredje år i træk vinder samme it-outsourcingleverandør førstepladsen på liste over verdens bedste. 85 leverandører er blevet vurderet inden for 26 kategorier for at kunne skære feltet ind til de 10 bedste. Se hele listen her.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.