Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Apple-analytiker: Alle iPhones får 5G i 2020

Modsat tidligere forlydender, får hele Apples 2020 iPhone-kollektion den lynhurtige 5G-teknologi ombord.

Mens Apple ikke synes at være klar til at tage springet ud i 5G-æraen i år, ser tingene anderledes ud når det gælder 2020-kollektionen.

Den velorienterede Apple-analytiker Ming-Chi Kuo fortæller i en investornotits, at tre 5G-iphones er i støbeskeen hos den førende mobilproducent.

Dermed bliver alle de planlagte iPhone for 2020 ekviperet med 5G-modems. Det skriver netmediet Macrumors.

Han lod ellers tidligere forstå, at det kun er dele af Apples iPhone-portefølje, der vil få 5G-evner ombord i 2020. Givetvis på grund af Apples kvaler med at finde en passende leverandør af 5G-komponenter efter flere års patentstrid med chip- og modem-specialisten Qualcomm.

Mens Apple tidligere planlagde at bruge Intels komponenter, har forliget med Qualcomm forårsaget, at Intels først opgav 5G-forretningen til smartphones og siden solgte afdelingen videre til Apple.

Se også: Apple bekræfter opkøb af Intels modem-forretning: Her er detaljerne i handlen

Apples 5G-iPhones

Apples portefølje for 2020 rygtes til at bestå af tre iPhones i varierende størrelser, som vil tage udgangspunkt i den kommende 2019-kollektion.

Mindst bliver en mere kompakt afløser til den nuværende iPhone Xs, med en skærmstørrelse på omkring 5,4 tommer mod 5,8 i dag.

Den store iPhone Xs Max’ skærm vil få vokseværk og udvide til 6,7 tommer mod 6,5 tommer i dag.

Sidste model i familien bliver en prisvenlig afløser til den nuværende iPhone Xr, som skulle hold fast i det 6,1 tommers format som findes i dag. Ming-Chi Kuo nævner her, at selve skærmtypen vil få en overhaling til OLED-teknologi.

Apples forventes allerede at løfte sløret for de nye formater i september måned, hvor selskabet forventes at vise det design frem, som skal afløse den nuværende iPhone X, Xr og Xs-kollektion.

Se også: Indsigt: Derfor er Apple faldet til patten i den blodige strid med Qualcomm




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere