Artikel top billede

Citrix køber projektledelsesværktøj i stor milliard-handel

I en handel til 14 milliarder kroner har Citrix opkøbt projektledelses-værktøjet Wrike.

Det amerikanske it-selskab Citrix har købt det enterprise-fokuserede softwareselskab Wrike i en handel til 2,25 milliarder dollar, hvilket svarer til lige knap 14 milliarder kroner.

Det oplyser Citrix i en pressemeddelelse.

Wrike har siden 2019 været ejet af kapitalfonden Vista Equity Partners.

Parterne forventer at handlen bliver endeligt gennemført i løbet af første halvdel af 2021.

Wrike er en platform til projektledelse, der baserer sig på en software-as-a-service-model.

Platformen giver blandt andet brugerne overblik over de forskellige i gangværende projekter, workflows og deadlines, der arbejdes med i den enkelte virksomhed.

Har prominente kunder

Ifølge mediet Venturebeat har Wrike en række prominente kunder. Her i blandt Google, Dell og AirBnb.

Citrix hører hjemme i Santa Clara i Californien, og kendt for at have mange store selskaber i sine kundedatabase. SAP, HP og Deloitte er blot nogle af de store selskaber, der bruger Citrix software.

Selskabets danske landechef Annette Vainer har tidligere anslået over for Computerworld, at 90 procent af de 500 største danske virksomheder er Citrix-kunder. Men ifølge hende arbejder selskabet i dag målrettet på også at få flere mindre kunder

"Mange startups har i dag et globalt marked. De har brug for internet, der fungerer 24 timer i døgnet. De skal have en kort svartid, og det kan godt være, at de kun har 10 medarbejdere, men mange af dem opererer globalt og har en løsning, der skal være oppe hele tiden. Dem vil vi gerne have fat i, så de er også relevante," har hun tidligere fortalt til Computerworld.

Læs også:
Citrix-direktør går på jagt efter en helt ny slags kunder: "Mange vil gerne have flere store kunder, men for Citrix er det lige omvendt"




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere