Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Bærbar med 3D

3D sniger sig frem allevegne for tiden - vi ser det i spil, fjernsyn og film, og nu kan vi også se det på vores bærbare.

Af Marie Brask, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Asus har proklameret lanceringen af to ny bærbare til gamere - der med lcd-skærme kan gengive ægte 3D - (eller så ægte som det bliver uden at være noget i den virkelige verden!)

De to bærbare har fået de mundrette navne G51J3D og G72GX. Vi har tidligere omtalt dem her på siden, men nu skulle den første, som er på 15,6", være lige ved at ved være på markedet. Allerede i næste måned kan man forvente dens ankomst, mens vi stadig må vente til næste år på den store model.

Maskinerne er, som skærmenes størrelse også angiver, ikke "tager-lige-med-under-armen"-venlige, men til gengæld er opdateringshastigheden 120 Hz og med Active Shutter teknologi. Active Shutter teknologien giver en kontant forbindelse mellem brillerne og skærmen, der gør 3D-effekten mere overbevisende.

Begge de to nye maskiner kommer med Intels nye Core i7-processor, Nvidias GeForce GTX 160M-grafik processorer med 1GB DDR3-hukommelse og 320GB harddiske, der arbejder sammen for at give endnu mere hastighed.

Maskinerne anvender Nvidias 3D Vision-teknologi, som allerede kan bruges i over 100 spil.

Desværre kræver det stadig de smarte briller, som du kan se på billedet, for at få noget ud af 3D-effekten.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere