Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Lille tingest forvandler din computer til et mediecenter

Sandberg har skabt en mikroskopisk tv-modtager, der også giver dig FM- og DAB-radio.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Har du svært ved at lægge VM-bolden fra dig, når du forlader fladskærmen derhjemme og drøner i sommerhus er alt ikke fortabt. Smid din laptop med i bagagen og invester i en tv-modtager til usb-porten. Så kan du se så meget bold du lyster uden at være afhængig af et stort tv.

Tv-modtageren kunne eksempelvis være Sandberg Mini DVB-T Dongle, som er blandt markedets absolut mindste, men ikke desto mindre giver dig både tv, fm-radio og DAB.

Den mikroskopiske modtager stritter kun en anelse ud af computeren, og kan enten monteres med den medfølgende stueantenne eller kobles til et normalt antennestik. Så er det sådan set bare at spore signalet og sætte dig til rette med fadøllen og klaphatten.

Sammen med tv-modtageren medfølger et program, som kan hente friske programoversigter og understøtter Text-TV, Mpeg2 og Mpeg4 samt de forskellige standarder for undertekster. Samtidig giver det mulighed for at optage programmer, pause live-programmer, tage snapshots af skærmbilleder og timerstyre optagelser.

Sandberg Mini DVB-T Dongle er på vej til butikker i hele Europa. Nærmeste forhandler findes på www.sandberg.it, hvor man også kan bestille og få leveret fra en lokal webshop. Den danske pris er 399 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere