Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Gør din computer til et toptunet HD-tv

VideoMate E750 er et tv-kort som giver to samtidige tv-kanaler, understøtter 1080i HD og inkluderer avanceret software og fjernbetjening.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det bliver mere og mere almindeligt at forvandle den stationære pc til et mediecenter, der kan afspille alle dine digitale mediefiler, modtage tv-signal og vise det hele i HD på din computer- eller tv-skærm.

For at modtage tv-signal skal du have et tv-kort med DVB-T tuner. Sådan et er VideoMate E750 fra Compro. Her får du stort set alt hvad hjertet begærer af tv-muligheder.

PCIe-kortet understøtter 1080i HD samt SDTV og H.264 og giver dig mulighed for at se to kanaler på én gang. Alternativt kan du se én og optage en anden.

I pakken følger også ComproDTV, et stykke software hvor du har adgang til et væld af avancerede tv-funktioner samt en Windows Media Centre certificeret fjernbetjening, som giver dig mulighed for at se tv via enten Windows Media Centre eller ComproDTV.

Compro VideoMate E750 er på markedet nu. Se prisen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere