Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

My Mobile Protection

Det er rart at se et dansk produkt i vores test. Den slags sker alt for
sjældent. Det var også rart at se, at produktet faktisk klarer sig
rigtig godt i testen.

Af Lars Bennetzen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Installationen er som vanligt let, og som tilfældet var med to andre produkter her i testen, så fjernstyrer du telefonen via sms’er.

En af de rigtig gode ting ved programmet var, at når det er installeret, bliver du guidet igennem en opsætning af telefonen, når det handler om tyverisikring. Der er samtidig nogle rigtig gode demoer af, hvordan funktionerne virker. Virkelig et godt interface.

Du skal også opsætte en ”sekundær” telefon. Det er til den telefon, til hvilken der bliver sendt en sms, hvis sim-kortet udskiftes. Den sms indeholder det nye telefonnummer samt telefonens placering.

Som ved de andre sms-betjente programmer så kan du finde, slette og låse telefonen, og så kan du sætte en alarm i gang. Sidstnævnte gør, at telefonen hyler som et udrykningskøretøj, og kun ved at indtaste den hemmelige kode, du selv har valgt, stopper larmen. En skøn funktion.

Igen her så slettes personlige data på telefonen, men mobilen nulstilles ikke, hvilket vi ellers gerne havde set.

Men produktet er godt, og det virker meget elegant.

[themepacific_accordion]
[themepacific_accordion_section title="Fakta"]

Andre test i dennes serie

[/themepacific_accordion_section]
[/themepacific_accordion]