Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Skræddersy din nye bærbare

Nu giver Sony mulighed for, at du kan skabe din helt egen Vaio-computer.

Af Jan Skøt, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Har du specielle behov, og ved du præcist, hvordan din bærbare computer skal sættes sammen indeni, kan du skræddersy en af de fine Sony Vaio bærbare computere. Det sker via Vaio Custom Ordering.

Du kan dreje på en masse af specifikationerne. Det gælder processoren, harddisken, hukommelse, det optiske drev, grafikkortet og selv styresystemet. Og du kan endda vælge garanti eller farven på computeren.

Det hele foregår på Sonys hjemmeside. Det er ikke unikt, men alligevel ret opsigtsvækkende, for Vaio er ikke hvilken som helst computermodel, og nu kan du specialsy den selv. Prisen afhænger naturligvis af den model og konfiguration, du bestemmer dig for.

Vigtigste plusser: Byg din egen computer. Tilmed i et kvalitetsmærke.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Velkommen til IAM Festival 2023

Den 19. januar slår ICY Security dørene op til IAM Festival 2023. Her kan du bl.a. møde Chris Nørregaard, der sammen med sit team i Kolding Kommune har lagt fundamentet til et nyt IGA-hus. Katja Schou Hansen fortæller om den IAM-rejse, som Tryg Forsikring har været på og fortsat har store forventninger til.

19. januar 2023 | Læs mere