Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Find den rette bredbånds-løsning

Det kan være lidt af en jungle at finde den rigtige bredbånds-løsning. Bredbåndsmatch.dk er en ny hjemmeside, der hjælper forbrugeren med at finde det rigtige internet.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hjemmesiden har især fokus på dem, der står særligt svært. Det kan eksempelvis være folk, der ikke ved meget om internet og computere, folk der bor i områder, hvor det er svært at få bredbånd eller folk, der leder efter bredbånd til særlige situationer - eksempelvis sommerhuset eller kolonihavehuset. Bredbåndsmatch.dk har blandt andet guides, der hjælper folk med gode råd i forhold til netop deres husstand - dem kan du se her: http://www.bredbaandsmatch.dk/guide/personer/

Siden giver dog også mulighed for, at alle danskere lynhurtigt kan finde frem til, om der er bedre alternativer til den udbyder, man har - for rigtigt mange kan spare penge på deres internet uden at vide det, og faktisk er der mange, der kan spare penge bare ved at tjekke, om deres egen udbyder har ændret priserne.

Bredbåndsmatch tjener penge, hvis folk køber internet efter at have klikket på et reklamelink. Alle links der kan give siden penge er eksempelvis markeret med et hjerte. Dermed forsøger siden at være åben omkring, når hvor pengene kommer fra.

Bredbåndsmatch er drevet af en gruppe studerende, der også har tilknyttet en nyuddannet journalist til at levere indholdet, og er skrevet så alle kan forstå det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere