Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny app viser hvad politiet laver i dit lokalområde

Med app'en Døgnrapport kan du få overblik over ordensmagtens arbejde, der hvor du bor.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

App’en kommer fra Laumania ApS og er skabt for at give nemt overblik over de enkelte politikredses døgnrapporter, tweets og relevante nyheder. Ikke nok med, at Døgnrapport giver dig detaljerede opdateringer om dit lokalområde – du har samtidig information fra samtlige politikredse i Danmark lige ved hånden.

Hold dig opdateret på dit lokalområde

Politikredsene kommer ofte med opfordringer, advarsler og generel vejledning til borgerne i deres område via tweets (små korte, men aktuelle, beskeder).

Døgnrapport sorterer og organiserer disse tweets, så du får hurtig, nem og enkel adgang til fx trafik-omlægninger, sikkerheds-advarsler, efterlysninger og meget mere – i netop dit lokalområde.

De fleste politikredse udgiver også døgnrapporter, hvilke indeholder uddrag af hændelser på en given dato i den aktuelle politikreds. Her kan læses om indbrud, overfald, våbenfund og meget andet. Politiets døgnrapporter er typisk et par dage bagefter og er derfor ikke på samme måde høj aktuelle som tweets – til gengæld indeholder de mere information om enkeltsager.

Hjælp Politiet

Med Døgnrapport er det blevet lettere at assistere Politiet i deres opklaringsarbejde. Med adgang til blandt andet signalementer og efterlysninger er du altid klar over hvad eller hvem du skal holde øje med i dit nærområde.

Døgnrapport har desuden hurtig adgang til de enkelte politikredses kontaktoplysninger, så du hurtigt og nemt kan få fat på hovedpolitistationen i din politikreds.

Kriminyheder

Som et supplement til politiets døgnrapporter og tweets giver Døgnrapport adgang til relevante krimi-nyheder fra landets førende medier. Med hurtig adgang til både politiets egen kommunikation samt pressens krimi-stof, er du sikret en bred og fintmasket informationsstrøm.

Nyhedskilder tilføjes løbende, efterhånden som der bliver givet tilladelse til at bruge dem i appen.

App'en er gratis og fås til iPhone og Windows Phone.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere