Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Billig boks konverterer din digitale lyd til HiFi-kvalitet

Creative
er klar med Sound Blaster E5 - en transportabel DAC og
hovedtelefonforstærker med komponenter rettet mod audiofile lyttere.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den nye Sound Blaster E5 er flagskibet i “Sound Blaster E-Series” og med specifikationer og komponenter på audiofilt niveau designet til at levere bit-perfekt lyd og lade mobile brugere opleve lyden, som musikerne har skabt den.

“Vi har altid ment, at alle bør have adgang til fantastisk lydkvalitet og muligheden for at dele lyden samt understøtte lydkilder fra forskellige enheder – deriblandt iOS- og Android-enheder, pc og Mac. Mens grafikoplevelsen for mange brugere i dag har taget et stort spring fra HD til 4K-opløsningen, har lydoplevelsen ikke fulgt med – hvis 4K-fjernsyn er fire gange klarere end full HD, er cd-lydkvalitet, som mange lytter til i dag, mindst seks gange ringere end 24-bit/192 kHz-højopløsningslyd. Derfor har vi introduceret en avanceret lydløsning, der kun indeholder de allerbedste lydkomponenter, for at give en 4K-fjernsynsoplevelse af lyd,” siger Long Chye Low, der er General Manager for Sound Blaster Audio hos Creative. “Hvis du lytter til din yndlingsmusik med et godt sæt hovedtelefoner via Sound Blaster E5, vil du kunne høre de små detaljer og opleve større dybde i musikken – som hvis du selv lyttede til musikeren eller orkesteret live,” tilføjer han.

Sound Blaster E5 har en vejledende pris på 1.499 kroner og er tilgængelig i onlinebutikken på creative.com og vil også kunne findes hos autoriserede forhandlere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere