Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Canon klar med kraftfuld superzoomer

PowerShot G3 X kombinerer førsteklasses objektiv med
25x optisk zoom og fuld manuel kontrol.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det nye kamera har Canons hidtil mest kraftfulde superzoom i et kompaktkamera. 25x optisk zoom gør det muligt at komme helt tæt på motiverne uden at miste noget i gengivelsen af farver eller billeddynamik, og med en blænde der har 9 lameller og en lysstyrke på f/2.8-5.6 - afhængig af zoomeffekten - er det muligt at arbejde professionelt med dybdeskarpheden.

Takket være den bagbelyste 1.0 CMOS sensor med en opløsning på 20.2 megapixel skal billedkvaliteten være helt i top, med flotte farver og detaljer.

Fuld kontrol over alle funktioner

Den store, vipbare 3.2” touch skærm med en opløsning på 1.62 millioner pixels giver kreative muligheder, når et billede skal komponeres, lige som den også fungerer som menuskærm med mulighed for at bladre gennem de forskellige funktioner, ganske som på et EOS DSLR-kamera.

Når kreativiteten skal sættes på prøve, og usædvanlige vinkler udforskes, er det muligt at fjernstyre kameraet via Wi-Fi. Den nye Camera Connect app gør det muligt at betjene kameraets vigtigste funktioner via en smartphone eller tablet.

PowerShot G3 X er på markedet i midten af juli til en vejledende pris på 7.599 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere