Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Creative lancerer multifunktionel Bluetooth-højttaler

Creative sender nu en spritny trådløs Bluetooth højttaler på markedet, udviklet til den aktive bruger på farten. Trods sin lille størrelse og vægt er Sound Blaster FRee sprængfyldt med features og leverer kraftfuld lyd, så du kan spille din yndlingsmusik for fulde drøn, uanset hvor du er.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Sound Blaster FRee er seneste skud på stammen i Creatives Sound Blaster-serie. Den multifunktionelle Bluetooth højttaler er udviklet til en aktiv livsstil, så du kan tage din yndlingsmusik med dig overalt, hvad enten sommeren byder på festivaler, teltture, cykelferier eller afslapning på stranden - den er nemlig både robust og kan tåle vandsprøjt.

Tro mod virksomhedens DNA har det været en førsteprioritet for Creative at give brugeren en lydoplevelse i topklasse. Sound Blaster FRee kan enten placeres vandret for at give en bred stereolyd eller lodret, så lyden sendes 360 grader rundt. Takket være to brugerjusterede neodymium-højttalerenheder og dobbelte passive radiatorer fylder Sound Blaster FRee rummet med Full-Range lyd og kraftfuld bas, til trods for at den ikke er større, end at den let kan være i tasken.

Én højttaler – mange muligheder

Vi lytter efterhånden alle til musik fra vores smartphones og tablets, og Sound Blaster FRee er designet til at matche den digitale livsstil:

"Vores nye højttaler gør, at alle kan opleve musik fra deres smartenheder og dele øjeblikke med familie og venner, uanset hvor de er. Det har været vores mål at kombinere flere funktioner i samme højttaler, så man kan lytte til musik, dele den med venner og endda besvare opkald, fortæller Low Long Chye, der er General Manager for Sound Blaster Audio hos Creative.
Ved at parre sin smartphone til højttaleren via Blutooth-funktionen fungerer den som håndfri højttalertelefon - og modtager man et opkald, mens musikken spiller, fades tonerne langsomt ud, indtil samtalen afsluttes.

Der er flere muligheder for tilslutning til musikkilder i den alsidige højttaler: via Bluetooth til din smartphone eller tablet, via USB-stik til PC og MAC eller via AUX-indgang til analoge kilder.

Sound Blaster FRee har også indbygget MP3-afspiller, så du kan afspille musik direkte fra et micro SD kort på op til 32 GB. Kortet skiftes let, hvis du vil være klar med en playliste til enhver anledning, men du kan også gemme musikken i forskellige mapper på samme microSD kort og hurtigt navigere mellem mapperne med bare et enkelt tryk.

Sound Blaster Free, der både fås i sort og hvid, koster 799 kroner og bliver tilgængelig fra starten af juli.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere