Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Smart router med masser af fart

Netgear AC1750 Smart WiFi Router er fuld af
funktioner og forsynet med de seneste teknologier for at sætte skub i streaming og
gaming.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Vores forbrug af video- og musikstreaming, online gaming og andre web-aktiviteter, der suger data i stor stil sætter krav til kvaliteten af netværksgrejet. Netgear er klar til at imødekomme selv de mest internet-brugeres behov med AC1750 Smart WiFi Router.

Den nye router forhindrer trådløs interferens i kraft af dual band WiFi-teknologi, og med Airtime Fairness undgås forsinkelser, når langsommere enheder kobles på netværket.

Den avancerede QoS-teknologi sørger automatisk for at opprioritere spil, videostreaming og andre applikationer, der kræver en konstant forbindelse, mens genie-app'en gør det let at administrere netværket.

Den nyeste Wi-Fi-teknologi samt tre antenner sikrer stor trådløs dækning og hastigheder på op til 1750 Mbps. Routeren er kompatibel med næste generation af WiFi-enheder og bagudkompatibel med 802.11 a/b/g/n-enheder. Den trådløse sikkerhed er i højsædet og omfatter bl.a. VPN, separat WiFi-adgang til gæster og tilpasning af URL-adresse til en personlig FTP-server. Du kan også få kablet forbindelse via Gigabit Ethernet.

I kraft af Netgear MyMedia-funktionaliteten er det let at finde og afspille mediefiler via netværket på Chromecast-enheder og tv'er samt andre enheder med DLNA-understøttelse. Enhver printer kan desuden tilsluttes via USB og dermed bruges til trådløs udskrivning fra enheder på netværket – AirPrint-udskrivning fra iPad eller iPhone understøttes også.

Netgear AC1750 Smart WiFi Router har to USB-porte – heraf en SuperSpeed USB 3.0-port, der understøtter 10 gange højere hastighed end High Speed USB 2.0. Begge porte understøtter Netgear ReadySHARE, hvormed indholdet på USB-drev kan deles på tværs af hele netværket.

Med den gratis software Netgear ReadySHARE Vault er det muligt at tage automatisk backup af alle pc'er på hele hjemmenetværket og gemme backupfilerne på et USB-drev tilsluttet AC1750 Smart WiFi Router – backup af Mac med Apple Time Machine er understøttet.

Netgear AC1750 forventes at være tilgængelig omkring midten af september med en pris på 1.200-1.300 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere