Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny Firefox er optimeret til Windows 10

Den nyeste version af Mozillas browser er tilpasset Windows 10 og giver større beskyttelse.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er nummer 40 i rækken, Mozilla nu er nået til med den nyeste version af deres browser, som nu er tilgængelig til Windows, Mac og Linux og inden længe også til Android.

Browseren er tilpasset det nye Windows 10. Her ændres standardbrowseren til Microsofts egen Edge, når der opgraderes, men Mozilla leverer en simpel procedure til at skifte tilbage til Firefox.

Søgemaskinen i værkslinjen på Windows er også modificeret således at, den bruger den søgemaskine, der er valgt i Firefox, fremfor Bing, der som standard er valgt i Windows 10.

Mozilla har desuden skærpet sikkerheden med en ny certificeringsproces, som tredjepartsudviklere skal følge, når de skaber apps. Brugeren får advarsler, hvis en app ikke har gennemgået processen og i fremtidige versioner af browseren vil sådanne apps automatisk blive deaktiveret.

Har du allerede Firefox installeret får du opdateringen automatisk i nærmeste fremtid. Du kan også klikke ind under ”Hjælp” og dernæst ”Om Firefox” for at installere den med det samme.

Har du ikke Firefox i forvejen, kan du hente browseren på Mozilla.org.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere