Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Vilde gaming-bærbare invaderer Danmark

Dell er klar med toptunede Alienware-maskiner, der kan vise 4K og har kræfter til selv de tungeste spil.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

De nye Alienware-notebooks har fået flere end 20 opdateringer for at give gamere den bedste spiloplevelse. Nogle af de vigtigste opdateringer er mulighed for Dynamic Overclocking, der konstant overvåger temperaturen for at sikre maksimal CPU-ydelse.

De har alle fået USB Type-C porte til USB 3.1, understøttelse af Thunderbolt 3-teknologi, samt PCIe SSD-teknologi for 4GB/s-throughput til hurtig opstart af medier og applikationer.

Alienware har desuden implementeret Killer Wireless-AC 1535 og Killer E2400 High-Performance Gigabit Ethernet for optimal forbindelse og forbedret hastighed, når der bliver spillet online, via stream eller onlinevideoer.

Mulighed for 4K

Alle disse notebooks vil desuden blive udstyret med Windows 10, samt understøtte Windows 8.1. Alle Alienware-bærbare kan udvides til UltraHD 4k-gaming, når de er forbundet til en Alienware Graphics Amplifier samt et grafikkort og en skærm, der kan køre 4k.

Alienware 17 har mulighed for en Ultra 4k-skærm med den nyeste IGZO-teknologi for endnu bedre billedkvalitet og mindre strømforbrug. Den samme IGZO-teknologi er tilgængelig i den nye touch QHD+ resolution panel til Alienware 13, som giver bedre batteritid med det tilgængelige 62WHr-batteri. Alienware 15 kan som den eneste konfigureres med den nye AMD Radeon HD R9 M395X-grafik.

Alienware 13, 15 bliver tilgængelige d. 9. september på dell.dk og hos forhandlere til priser fra henholdsvis 10.490 kroner og 12.490 kroner.

Alienware 17 bliver tilgængelig d. 10. september på dell.dk og hos forhandlere til en pris fra 14.490 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere