Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ugens bedste elektronik-køb

Kribler det i fingrene for at få nye gadgets. Så læs her hvor du gør de bedste køb i denne uge ….

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Få producenter laver så gennemført lækre mobiler som HTC. Med den seneste top-mobil One M9 har de overgået sig selv med en vanvittig veldesignet aluminiumsmobil, som er spækket med kræfter og har lyd i absolut særklasse. Alt om DATA var begejstrede for denen – læs testen af HTC One M9 her.

Mobilen kostede 5.999 kroner, da den kom på markedet i foråret, men der er rigtig gode penge at spare på den nu – se prisen på HTC One M9 her.

Savner du en god bærbar, der kan det hele og er nem at have med på farten, så er det værd at overveje Asus Transformer Book Chi T300. Her får du ikke blot en superlet laptop med knivskarp QHD-skærm og god batterilevetid, du får også en glimrende tablet – tag blot tastaturet af, så kan du bruge touchskærmen for sig. Den smarte 2-i-1-pc fik en flot anmeldelse hos Alt om DATA – læs anmeldelsen af Asus Transformer Book Chi T300 her.

Du måtte betale 8.400 kroner for maskinen, da den kom på markedet, men der er flere tusind kroner at spare på den nu – se prisen på Asus Transformer Book Chi T300 her.

Savner du en god og fleksibel printer til hjemmekontoret, så er Brother DCP-J4120DW et godt bud. Den klarer det meste med et fornuftigt resultatet, ikke mindst foto, og så er den endda også i stand til at printe i A3-format. Alt det uden, at den fylder voldsomt meget. Datatid var godt tilfredse med printeren, da de havde den til test – læs anmeldelsen af Brother DCP-J4120DW her.

Til en pris på 1.100 kroner var det en relativt billig printer, allerede da den kom på markedet. Alligevel kan du nu spare flere hundrede kroner på den – se prisen på Brother DCP-J4120DW her.

Et sæt gode hovedtelefoner er svære at undvære, hvis man er glad for at høre musik på farten eller på arbejdet. Er de trådløse, slipper du for besværet med kabler og kan styre musikken direkte fra hørebøfferne. Det er AKG K845 BT, som leverer en flot og ren lyd og har et lækkert minimalistisk design. Datatid syntes generelt godt om dem – læs anmeldelsen af AKG K845 BT og to andre trådløse hovedtelefoner her.

Prisen var 2.299 kroner, da de kom på markedet, men den er faldet rigtig meget nu – se prisen på AKG K845 BT her.

Er du på udkig efter et kompakt kamera, der kan skyde billeder af fineste kvalitet, så kunne Panasonic GM5 snildt være sagen. Det fylder ikke meget i lommen, skyder fremragende billeder, har et væld af avancerede funktioner og giver mulighed for at skifte objektiv. Alt om DATA var imponerede over det lille kamera – læs anmeldelsen af Panasonic GM5 her.

Kameraet kom på markedet til 7.799 kroner, men prisen er væsentligt lavere nu – se prisen på Panasonic GM5 her.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere