Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

5 stærke Black Friday tilbud

Black Friday er over os, og det vrimler med stærke tilbud. Vi har fundet 5 vilde kup du kan gøre på gode gadgets .

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er i dag du skal slå til, hvis du have lækre gadgets til billige penge. Black Friday byder på et væld af stærke tilbud. Vi har samlet en håndfuld af dem:

1. Samsung Galaxy Tab S2 9.7"

Muligvis den bedste Android-tablet du kan få lige nu. Datatid var i hvert fald enormt begejstrede for den slanke og lynhurtige tablet, da de havde den til test - læs anmeldelsen af Samsung Galaxy Tab S2 9.7" her.

I Fona er der langt over en tusse at spare på den i dag - se tilbuddet på Samsung Galaxy Tab S2 9.7" her.

Samsung Galaxy S2 Samsung Galaxy Tab S2.

2. LG 55EC930V

Trænger TV'et til en opgradering, så kommer du helt med i front med dette 55" kurvede TV med knivskarp OLED-skærm. Datatid var imponerende over LGs super-TV - læs anmeldelsen af LG 55EC930V her.

Du kan spare rigtig gode penge på TV'et hos Fona i dag - se prisen på LG 55EC930V her.

LG 55EC930V LG 55EC930V

3. IRC The Box

Her er måske tale om den absolut mest brugervenlige DAB-radio du kan opdrive, og så fungerer den tilmed også som trådløs højttaler til den digitale musik fra din smartphone, tablet m.m. Designet er desuden rapt og radioen lyder glimrende. Alt om DATA var derfor begejstrede for den - læs anmeldelsen af IRC The Box her.

Der er mere end tusind kroner at spare på radioen hos Wupti - se prisen på IRC The Box her.

IRC The Box IRC The Box

4. Garmin Vivosmart

Et smart fitness-armbåndene, der ikke bare måler din fysiske aktivitet, men også giver dig underretninger om opkald, meddelelser og lignende fra din mobil. Datatid syntes godt om armbåndet - læs anmeldelsen af Garmin Vivosmart her.  

Der er flere hundrede kroner at spare på det hos Wupti - se prisen på Garmin Vivosmart her

Garmin Vivosmart Garmin Vivosmart

5.

Vi du udskrive foto i flot kvalitet, så kommer du rigtig langt med Epson Expression XP-720. Datatid var rigtig godt tilfredse med den fine printer, som også er i stand til at kopiere og scanne - læs anmeldelsen af Epson Expression XP-720 her.

Hos Wupti kan den i dag fås til halv - se prisen på Epson Expression XP-720 her.

Epson Expression 720 Epson Expression 720Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere