Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Styr støjreduktionen

JBL Everest ELITE 700 kombinerer ergonomisk design med trådløs forbindelse, NXTGen aktiv støjreduktion og den helt nye TruNote-teknologi.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

JBL Everest ELITE 700 er topmodellen i JBL’s nye serie af hørebøffer. Producenten lover lydkvalitet, der matcher den, som JBL’s højttalere har leveret til koncertsale, studier og stuer i næsten 70 år. Hørebøfferne byder desuden på en række nye teknologier.

Avanceret støjreduktion

Med NXTGen aktiv støjreduktion kan man selv tilpasse niveauet af støjreduktion og enten holde støjen helt ude eller slippe flere af omgivelsernes lyde ind.

TruNote-teknologien kalibrerer desuden lyden baseret på, hvordan puderne sidder på ørerne og giver en personlig lydoplevelse. Appen My JBL Headphones giver flere muligheder for personlige indstillinger.

Del musikken trådløst

Hørebøfferne har trådløs forbindelse via Bluetooth 4.1 og ShareMe 2.0, som gør det muligt at forbinde høretelefonerne med Bluetooth-hovedtelefoner af hvilket som helst mærke og dele musikken trådløst. Ørekopperne er designet til at passe til alle slags ører.

JBL Everest ELITE 700 kan købes nu til 1999 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere